Luke Goss, detalii despre filmul de Crăciun în care urmează să joace

0

Un nou film de Crăciun îl vede pe actorul Luke Goss interpretând un om care trebuie să doboare niște stânci înainte de a putea să revină. Este o situație cu care Goss spune că mulți oameni se pot lega, inclusiv el.

De la despărțirea de soție până la a-și da și cămașa de pe el, personajul pe care Goss îl joacă în The Loss Adjuster este supus cam oricărei nenorociri care îi pot fi aruncate.

„Este sincer la limita vieții sale, în sensul a ceea ce poate lua”, spune Goss of Martin, evaluator al asigurărilor cu ochi goi. El subliniază că The Loss Ajuster devine o poveste înălțătoare și este o comedie. „O comedie întunecată în anumite privințe”, adaugă el.

„Dar știu cum se simte acest lucru, la fel ca majoritatea bărbaților, în care au ajuns în acel moment în care există acel moment de criză în propria lor pricepere, financiar sau în munca lor sau orice altceva, și este un moment de reinventare”.

Goss s-a reinventat ca actor în Los Angeles încă de pe vremea când el și fratele său geamăn Matt conduceau lumea pop ca trupă de băieți Bros la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 90 Luke are acum 60 de credite de film pe numele său, inclusiv Blade II, Hellboy II: The Golden Army și acum The Loss Adjuster.

„Este un film despre faptul că, stând puțin mai la înălțime, având o oarecare credință în sine și fiind foarte sincer în ceea ce privește dorința de a fi un sine autentic, poți găsi o victorie sau două și cred că ar putea fi nevoie chiar acum”, el spune.

Flirtând cu Joan Collins

În film mai joacă și Kym Marsh, Martin Kemp, Lorna Fitzgerald și Dame Joan Collins. Într-adevăr, aproape singurul lucru bun care i s-a întâmplat bietului Martin în drumul său spre fund este lovit de văduva plină de farmec a lui Dame Joan. „Ascultă, orice om care nu vrea să fie lovit de Joan Collins este un prost”, râde Goss. „Este frumoasă și este atât de profesionistă”.

Poate că cel mai bun lucru care se poate spune despre film este că are câteva momente pline de viață, încântătoare și pline de umor. Este un pic o plecare pentru Goss, care a avut mai mult succes ca actor în filmele de acțiune.

Cu toate acestea, el se suflă la sugestia că nu și-a flexat sentimentele pe ecran. „Unele dintre rolurile pe care le-am făcut au implicat atât de multe lacrimi”, spune el. „Cred că este foarte important să arătăm lacrimile unui bărbat pentru că plângem și se poate recupera și el”.

Când a plâns ultima dată în viața reală? „Acum vreo patru zile”, răspunde el după o scurtă pauză.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata