Mariah Carey, dată în judecată de către sora sa Alison pentru o carte „răzbunătoare”

0

Sora mai mare a lui Mariah Carey o dă în judecată pe cântăreața americană pentru 1,2 milioane de dolari (875.000 de lire sterline) pentru „suferința emoțională imensă”, spune ea că a fost cauzată de remarcile din memoriile sale.

În plângerea sa, Alison Carey s-a referit la afirmațiile din carte pe care i le-a dat lui Mariah Valium, în vârstă de 12 ani, a încercat să o proxeneteze și a aruncat ceai fierbinte asupra ei. Alison a respins afirmațiile, spunând că Mariah „nu a prezentat dovezi care să justifice aceste acuzații grave”.

Vedeta pop a publicat The Meaning of Mariah Carey în septembrie. Alison, care avea 20 de ani în momentul în care au avut loc presupusele evenimente, a depus luni plângerea sa juridică de două pagini la Curtea Supremă din New York. Se spunea că materialul „revoltător” din cartea Mariei avea menirea de a o „umili și jena” pe sora ei.

Mariah și-a folosit „statutul de persoană publică pentru a-și ataca sora fără un ban, generând titluri senzaționale care descriu pretențiile sale teribile de a promova vânzările cărții sale”, a susținut Alison. Acum caută daune pentru „umilința publică fără inimă, vicioasă, răzbunătoare, disprețuitoare și total inutilă”.

Ea a mai spus că a fost grav deprimată din cauza „traumei nespuse din copilărie și a propriilor copii să o abandoneze”. Potrivit documentului, Mariah a recunoscut public că sora ei, sau „fosta soră”, este o persoană „profund rănită”. BBC le-a cerut reprezentanților cântăreței un comentariu.

Ce era în carte?

Alison a renunțat și a ieșit din viața lui Mariah, rămânând însărcinată în adolescență, având dependență de droguri și gânduri suicidare, a scris interpretul.

Deși au împărtășit câteva momente familiale, cântăreața a descris mai multe ocazii în care crede că Alison a pus-o în pericol. O poveste l-a implicat pe iubitul surorii sale, care – spune Carey că și-a dat seama mai târziu – conducea un ring de prostituție.

În vârstă de 12 ani, ea a susținut că a fost păcălită să petreacă o noapte singură cu el, ajungând la un joc de cărți și la un film cu drive-in, unde „aproape imediat” și-a pus brațul în jurul ei.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata