Miley Cyrus cere tuturor să se vaccineze pentru COVID: „Fiecare dintre noi poate ajuta la oprirea pandemiei”

0

Miley Cyrus îi îndeamnă pe toți să se vaccineze în pandemia COVID-19. Luni, vedeta pop, în vârstă de 28 de ani, a lansat videoclipul oficial al piesei sale „Angels Like You”. Filmările din imagini au fost înregistrate în Super Bowl duminică în februarie, când Cyrus a titrat evenimentul NFL TikTok Tailgate în fața unui public limitat de 7.5000 de lucrători medicali vaccinați din Florida.

Videoclipul muzical se încheie cu un mesaj din inimă scris de mână de cantăreață, în care îi îndeamnă pe spectatori să contribuie la prevenirea răspândirii virusului.

„Aproape un an de la închiderea lumii din cauza COVID-19, acest videoclip a fost filmat la primul concert de dimensiunile sale de când pandemia ne-a schimbat viața”, începe Cyrus.

„Publicul de aici este complet vaccinat, adică lucrătorii din domeniul sănătății care s-au luptat neînfricat + neobosit cu COVID-19. Cu toții așteptăm cu nerăbdare să fim împreună din nou + acest lucru se poate întâmpla mai devreme decât am fi crezut că vaccinurile devin mai disponibile.”

„Fiecare dintre noi poate ajuta la oprirea pandemiei prin vaccinare”, adaugă cântăreața. „Împreună putem face din nou experiența muzicii live”.

Dr. Anthony Fauci, director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase și consilier medical șef al președintelui Joe Biden, de asemenea, i-a încurajat pe americani să ia măsuri de precauție pentru sănătate.

„Trebuie să vă vaccinați când acesta devine disponibil cât mai repede și cât mai rapid posibil în toată țara”, a spus el în cadrul unui briefing de presă la începutul acestei luni.

„Și motivul este că … virușii nu pot face mutații dacă nu se reproduc. Și dacă oprești replicarea vaccinând pe scară largă și nu oferind virusului un teren de joc deschis pentru a continua să răspundă la presiunile pe care le-ai pus pe el , nu veți obține mutații. „

Sursa – Glow Magazin.

Citește și