MOBO Awards vor reveni în acest an, după doi ani de pauză

0

După doi ani liberi, premiile MOBO s-au întors cu Nines, Lianne La Havas și Mahalia în fruntea nominalizărilor. Headie One & M Huncho, Ms Banks, Tiwa Savage și Kojey Radical au fost anunțați ca interpreți.

Acesta va fi găzduit de Maya Jama și Chunkz și va fi prezentat pe 9 decembrie 2020 pe BBC One și YouTube. Fondatorul MOBO, Kanya King, spune că este „mai important ca niciodată” să „continuăm istoria bogată a prezentării celor mai bune muzici și culturi a persoanelor de culoare”.

Când s-a anunțat că nu vor exista MOBO-uri în 2018, fanilor li s-a spus că este nevoie de timp liber pentru „a aduce platforma la noi culmi”. Nu a existat nicio explicație despre motivul pentru care premiile nu au avut loc în 2019.

Pentru a recunoaște timpul liber, o categorie suplimentară este dedicată celui mai bun album între 2017 și 2019. Dave, Kano, Ella Mai, Skepta, Nines și Little Simz sunt toți nominalizați în această categorie.

Când va avea loc?

Ceremonia de 90 de minute va fi transmisă pe 9 decembrie în direct la 19:00 pe YouTube și mai târziu la 22:45 pe BBC One. Spectacolul 1Xtra al DJ Target la ora 19:00 va include spectacole și interviuri de la nominalizații din acest an. Duminică, 6 decembrie, va exista și un program special de discuții 1Xtra, care va analiza istoria premiilor de când au început în 1996. Vor fi evidențieri și conținut suplimentar pe BBC iPlayer și BBC Sounds.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata