MS: Un cetăţean israelian, cu simptome gripale, a aterizat pe Otopeni şi a fost transportat cu o ambulanţă la Institutul Matei Balş

0

Ministerul Sănătăţii informează că un tânăr, cetăţean israelian, venit pe Aeroportul Otopeni cu o aeronavă, a acuzat simptome gripale şi a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei pentru a fi transportat la Institutul Naţional ‘Matei Balş’ în vederea acordării asistenţei medicale de specialitate.

Ministerul Sănătăţii subliniază că „tânărul nu este suspect de infecţie cu noul coronavirus deoarece a călătorit în China în urmă cu mult timp (cel puţin 3 luni)”.

Potrivit unor informaţii difuzate de postul tv Realitatea Plus, căpitanul aeronavei cu care a venit tânărul a decis ca pasagerul să fie preluat pentru îngrijiri de echipajele medicale de pe Aeroportul Otopeni, având în vedere că acesta nu se simţea bine şi a indicat că ar fi călătorit în China.

De asemenea, surse medicale au menţionat, pentru AGERPRES, că după prima consultaţie efectuată de medicii de pe echipajul medical care l-au preluat de la aeroport, starea cetăţeanului israelian este bună, acesta suferind cel mai probabil de o viroză.

Sursa foto: bursa.ro

Sursa: News24.ro.

Citește și