Nicole Cherry, de urgență la spital! Cântăreața a acuzat stări de rău, așa că a fost internată

0

Cântăreața Nicole Cherry a ajuns de urgență la spital după ce a spus că îi este foarte rău, la puțin timp după ce a mâncat ceva stricat.

Foarte asumată și în legătură strânsă cu publicul ei, dar și cu fanii ei, Nicole Cherry a ținut pe toată lumea la curent cu starea ei de sănătate și cu ce se mai întâmplă în viața ei. De aceea, vedeta le-a povestit tot ce i s-a întâmplat și i-a sfătuit pe fani să nu se mai îngrijoreze pentru ea, pentru că acum este bine. În plus, cântăreața a făzut haz de necaz și le-a transmis prietenilor ei virtuali că, machiajul ei a rezistat foarte bine, pe durata spitalizării ei, potrivit cancan.ro.

Aparent Nicole Cherry a consumat un aliment care nu i-a făcut tocmai bine, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

„Mi s-a făcut un pic rău de la un aliment pe care l-am mâncat, încă nu ştiu exact care, dar uitaţi-vă şi voi cum mi-a rezistat machiajul ăsta. De aseară, de ieri de la ora 2:00 de când mi s-a făcut un pic rău până acum am rămas aici la spital , pentru că nu m-am simţit foarte bine şi am zis că mai bine să fiu aici aproape de oameni care mă pot ajuta”, a spus Nicole Cherry într-un videoclip pe care l-a postat pe Instagram.

„Da, incredibil ce bine arăt. Şi aşa bolnavă arăt bine. Bolnavă… nu ştiu cum să mă numesc. Cred că o să-mi pară rău că am făcut Story-urile astea că mie nu îmi place să… adică niciodată nu am făcut şi credeţi-mă că nu e prima dată când mi se întâmplă asta, se pare că parcă atrag aşa atenţia, vreau să am atenţie şi nu sunt genul ăsta. Nu-mi place. Dar voiam doar să văd arăt machiajul şi ce bine arăt eu şi credeţi-mă că n-am avut o seară bună deloc, dar de…”, a mai declarat Nicole Cherry, făcând haz de necaz.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: playtech.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și