Oana Radu a spus adevărul despre noua relație! Cu cine și-a refăcut viața vedeta

0

Oana Radu a trecut prin momente delicate atunci când și-a pierdut iubitul care a fost ucis de un bărbat care l-a incendiat în scara blocului. Artista și-a refăcut însă viața, destul de repede, iar acum radiază din nou de fericire.

În timpul unui interviu, Oana Radu a discutat despre omul care a cucerit-o iremediabil și a dat detalii despre cum au ajuns ei în punctul de a forma un cuplu.

„Când am spus că nu suntem împreună, nu eram împreună, dar asta nu înseamnă că sentimentele trebuiau spuse la televizor. Noi am ieşit toată viaţa, cu el a fost prima oară când am făcut sport cu adevărat.

Ne vedeam zilnic, dar ceea ce ne-a unit a fost faptul că m-au uimit oamenii care slăbeau. Faptul că am lansat dieta ne-a unit cel mai tare. El a făcut primul pas, primul sărut a fost în maşină. Noi ne ciondăneam şi înainte, când eram prieteni, dar discuţiile în contradictoriu sunt legate de stilul meu de viaţă şi de dietă. Eu am dus o viaţă destul de leneşă”, a afirmat Oana Radu, la Star Matinal, conform Spynews.

Fostul ei iubit, Alin, ar fi înșelat-o de nenumărate ori, conform declarațiilor făcute de cântăreață și a lăsat-o cu datorii imense.

„Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[…] Am ieşit din relaţia cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aş fi dorit să cred”, a declarat artista la Pro TV.

Sursa foto: stirescu.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și