Pamela Anderson îi cere interzicere lui Micheál Martin în privința curselor cu iepuri

0

Pamela Anderson a scris o scrisoare către Taoiseach (prim-ministrul irlandez), cerându-i să interzică cursele de iepuri. Cursingul implică urmărirea iepurilor de câine, de obicei câini ogari, unde câinii pot vedea iepurii, mai degrabă decât să se bazeze pe miros.

Fosta vedetă Baywatch a publicat miercuri o scrisoare deschisă către Micheál Martin pe site-ul său. Ea a numit activitatea „sport de sânge”, precum și „nesăbuită” și „crudă”. Este deja interzis în Irlanda de Nord. În scrisoarea sa, scrisă ca parte a rolului său cu organizația pentru drepturile animalelor Peta (Oameni pentru tratamentul etic al animalelor), Anderson a lăudat Republica Irlanda pentru că a introdus anterior interdicția circurilor de animale sălbatice.

Scrisoarea continuă să spună că practica este extrem de stresantă pentru iepuri și că multe dintre animale mor de infarct sau în drum spre evenimente. „Acest sport de sânge este în contradicție cu căldura și bunăvoința pe care oamenii din întreaga lume o cunosc și iubesc Irlanda”, a scris ea.

„Practica este în prezent interzisă din cauza restricțiilor de blocare și vă puteți ajuta să vă asigurați că nu este permisă reluarea. „Este timpul – timpul trecut – ca Irlanda să predea iepuri care se îndreaptă către cărțile de istorie, unde îi aparține”. Taoiseach nu a emis un răspuns la scrisoare începând de miercuri.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata