Paris Jackson spune că ea și Paris Hilton „au o mulțime de experiențe similare” cu internatul în care au trăit

0

Paris Jackson se bucură că o are pe Paris Hilton în viața ei. Într-o conversație cu mama lui Hilton, Kathy, pentru revista C. Jackson, s-a deschis despre relația ei cu prietenii familiei sale și de ce o admiră atât de mult pe Paris.

„O ador foarte mult. Îi admir forța. Este nebun de inteligentă, nebun de amuzantă. Este foarte frumos să avem pe cineva care a fost la fel ca noi”, a declarat tânăra de 22 de ani revistei PEOPLE.

„A făcut asta de multă vreme și este, în mod clar, atât de bună la manevră în industrie. Este plăcut să știu că o pot suna când ajung la o răscruce de drumuri. Avem o mulțime de experiențe similare.”

Fiica lui Michael Jackson a spus apoi că a trecut prin „niște experiențe foarte, foarte asemănătoare” când a urmat o altă școală reformatorie din Utah. (Hilton, în vârstă de 39 de ani, s-a deschis despre documentele sale This Is Paris anul trecut despre confruntarea cu abuzurile fizice și emoționale și a depus mărturie despre experiența ei în fața unui tribunal din Utah la începutul acestei luni.)

„Am trecut prin niște experiențe foarte, foarte asemănătoare cu acele tipuri de locuri pentru adolescenți”, a spus Jackson. „A trecut prin multe și este uimitor să o vezi ieșind din celălalt capăt … un diamant.”

„[Hilton m-a învățat] importanța de a da un exemplu bun ca femeie puternică și de a putea ridica alte femei”, a adăugat ea.

„Nu avem chiar un avans la fel de mare ca unii bărbați”.

Între timp, Kathy a adăugat că i-a plăcut că Paris „nu vorbește degeaba”, ci în schimb „își vede de treaba ei”.

„O mulțime de tineri spun ceea ce cred că este interesant de spus neoficial. Îi pasă cu adevărat”, a spus Kathy, în vârstă de 61 de ani.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și