Paul McCartney colaborează cu Netflix şi Gaumont la un lungmetraj animat

0

Cântăreţul Paul McCartney colaborează cu platforma de streaming Netflix şi studioul Gaumont pentru a realiza lungmetrajul animat „High in the Clouds”, inspirat din romanul omonim pentru copii pe care artistul britanic l-a scris împreună cu Geoff Dunbar şi Philip Ardagh, informează revista Variety.

Paul McCartney va fi producător şi va compune cântecele de pe coloana sonoră a acestui film, care va spune povestea unui pui de veveriţă, Wirral, care ajunge să se confrunte cu o bandă de adolescenţi rebeli. Wirral o supără pe bufniţa Gretsch, liderul tiranic al bandei, care fură vocile acelora care încearcă să o eclipseze.

Timothy Reckart va regiza acest lungmetraj animat pe baza unui scenariu scris de Jon Croker, scenaristul filmelor din seria „Paddington” şi al peliculei „Fantastic Beasts: The Crimes of Gindelwald”.

Romanul pentru copii „High in the Clouds” a fost publicat în 2005. Paul McCartney a demarat proiectul unui lungmetraj animat bazat pe această carte încă din anul 2013, alături de producătorii Bob Shaye şi regretatul Michael Lynne.

Sursa foto: ultimateclassicrock.com

Sursa – Glow Magazin.

Citește și