Prima dată când Meghan Markle s-a întâlnit cu regina a fost „minunat și ușor”, dar „cu totul diferit”

0

În interviul revelatoriu cu Oprah duminică, Meghan Markle a descris în detaliu prima întâlnire cu regina Elisabeta a II-a și cum a semnalat schimbările profunde pe care le va suferi în curând viața ei.

„În familia tuturor, bunica este matriarca, cunoscută în multe familii sub numele de regină”, a remarcat Oprah, la care Meghan a răspuns:

„A fost una dintre primele persoane pe care le-am întâlnit”. Meghan a întâlnit-o prima dată pe regină în timp ce vizita Loja Regală, reședința oficială a prințului Andrew și Sarah Ferguson, împreună cu prințul Harry, prințesa Eugenie și Jack Brooksbank. (Meghan o cunoștea de fapt pe Eugenie înainte de a-l întâlni pe Harry.)

Cele două cupluri intenționau să se reunească la casa istorică Windsor, când au aflat că regina se va opri la prânz în urma unei slujbe bisericești din apropiere. Meghan a spus: „De fapt, nu a existat o formalitate uriașă prima dată când am întâlnit-o pe Majestatea Sa, Regina”.

Totuși, în timpul călătoriei cu mașina, importanța întâlnirii s-a scufundat în timp ce Harry a întrebat-o pe Meghan: „Știi cum să faci curte?” Ea i-a spus lui Oprah: „Am crezut cu adevărat că asta se întâmplă afară.

Am crezut că asta face parte din fanfară. Nu credeam că asta se întâmplă în interior. Am spus „Dar este bunica ta ”. El spune: „Este Regina”. Acesta a fost într-adevăr primul moment în care mi-a căzut fisa „.

Meghan a ajuns să învețe cum să curteze chiar înainte de a intra. „Am învățat-o foarte repede chiar în fața casei”, a spus ea.

„Am intrat și am întâlnit-o și, aparent, am făcut o curte foarte profundă. Nu-mi amintesc. Apoi am stat acolo și am discutat și a fost minunat și ușor.”

Deși era obișnuită să fie în preajma vedetelor, fiind actriță și crescând în Los Angeles, Meghan și-a dat seama curând că familia regală a primit un nivel de faimă și atenție foarte diferit.

„Nu este același lucru”, a spus ea. „Este foarte ușor, mai ales ca american, să spuneți:„ Aceștia sunt oameni celebri”. Nu, acesta este un joc cu totul diferit. „

Sursa – Glow Magazin.

Citește și