Primele declarații ale Roxanei Marinescu, prima vedetă din România infectată cu noul coronavirus

0

Roxana Marinescu este prima vedetă din România care a fost diagnosticată cu COVID-19. Privește ce a dezvăluit fostul „iepuraș” Playboy despre clipele de groază prin care a trecut din momentul în care a aflat că este infectată.

Totul a început, în urmă cu doar câteva zile, cu insuficiență respiratorie, simptom care a făcut-o pe Roxana Marinescu să anunțe cadrele medicale prin numărul unic de urgență. Vedeta a ajuns la spitalul Matei Balș, unde a fost testată pentru COVID-19, test care a ieșit pozitiv. Mai apoi, fosta vedetă Playboy a povestit cu lux de amănunte clipele de coșmar prin care a trecut până să își afle diagnosticul, cât și după ce a primit vestea că este infectată cu noul coronavirus.

„Sunt foarte mulți oameni care nu înțeleg gravitatea situației și foarte mulți care încă susțin că este un circ mediatic. Mulți mă întreabă dacă este o glumă. Ei nu cred că eu am așa ceva și nu cred, mai ales, că te poate lovi chiar pe tine. Eu nu credeam că voi lua așa ceva niciodată, a mărturisit Roxana Marinescu, live, pe pagina de Facebook a Oanei Turcu.

Am călătorit în perioada 16-20 martie în Grecia, cu soțul și cel mic. În moemntul în care ne-am întors am stat destul de izolați. Am ieșit doar pentru strictul necesar, la cumpărături. Dar, era totul steril la noi în casă, având în vedere că soțul meu este medic. Nu s-a pus problema de așa ceva.

Pe 3 aprilie, am început să simt o stare de oboseală acută, după care am avut un atac de panică în timp ce făceam sport. Am stat așa câteva zile, crezând că o să îmi treacă, iar pe data de 5 am chemat ambulanța. Mi-a fost frică de un atac de cord.

Nu m-am gândit nici măcar o clipă că voi fi testată de COVID, chiar dacă știam că am călătorit, nu m-am gândit că se va ajunge atât de departe. Cei de la ambulanță mi-au făcut fișa, respiram puțin greu și am auzit cum ziceau că voi fi transportată la spital.

La ora 11 seara, am ajuns aici. M-au examinat și au constatat că sunt OK, plămânii funcționau bine, respirația era deja foarte bună. Mi-au și spus că nu am niciun simptom de coronavirus, dar că voi fi testată pentru că am călătorit.

După ce m-au adus acasă, a doua zi am sunat să aflăm rezultatul. M-au sunat ei pe data de 7 și m-au anunțat că testul a ieșit pozitiv. Am simțit că înnebunesc!

Eram ferm convinsă că nu mi se poate întâmpla mie. Dar, în momentul în care ajungi aici vezi că situația stă diferit. Începi să vezi cu alți ochi totul, înțelegi gravitatea situației, realizezi că unele lucruri nu le-ai făcut tocmai corect‘, a povestit Roxana Marinescu.

Roxana Marinescu nu a avut niciun simptom de coronavirus

„În seara în care am ajuns, am fost într-o stare deplorabilă. Am plâns toată noaptea. Am avut frisoane de la medicamentul pe care mi l-au dat, am zis că mor, eram rece ca un cadavru. A doua zi, mi-au oprit medicația respectivă. Am văzut moartea cu ochii. Am crezut că fac un atac cerebral. De când am aflat că am acest virus, nu am avut niciun simptom, iar în momentul în care mi-a fost administrat medicamentul, am simțit ca și cum atunci am luat virusul. De atunci am tulburări gastro-intestinale. I-am spus medicului de 2 ore și nu a venit până la ora asta.

Acest coronavirus nu este o regie. Mi s-a făcut un alt test ieri dimineață, iar seara am avut rezultat negativ, dar trebuie să aștept încă un test‘, a mai declarat Roxana.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: viva.ro, tacataca.prosport.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata