Prințul Harry și Meghan Markle onorează Ziua lui MLK prin donarea de mese voluntarilor caritabili

0

Prințul Harry și Meghan Markle au plătit-o în onoarea Zilei lui Martin Luther King Jr. din SUA. Pe 16 ianuarie, ducele și ducesa de Sussex, împreună cu fundația lor Archewell, au oferit prânzul voluntarilor la organizația nonprofit din Los Angeles „The Mission Continues”.

Mâncarea a fost furnizată de Homegirl Catering, o organizație comunitară de justiție socială pe care Harry și Meghan au vizitat-o ​​anterior în iunie 2020.

„Am dori să îi trimitem o imensă mulțumire Ducelui și Ducesei de Sussex, împreună cu Fundația Archewell, pentru că ieri i-au hrănit pe voluntarii din plutonul nostru de servicii LA, pentru a-și putea continua munca grea la Compton VFW și a-i ajuta pe cei care trăiesc în comunitatea Compton! ” The Mission Continues a scris pe Instagram. „Suntem cu adevărat onorați să avem sprijinul lor!”

Împreună cu o serie de fotografii ale voluntarilor care se bucurau de prânz, organizația a inclus, de asemenea, o scurtă notă de atenție pentru Harry și Meghan.

„În cinstea acestei zile de slujire și în semn de recunoștință a doctorului Martin Luther King Jr. și a tot ceea ce a reprezentat, vrem să transmitem mulțumirile și recunoștința echipei din The Mission Continues”, au scris Harry și Meghan.

„Suntem atât de mândri de toată munca pe care o faceți pentru a vă sprijini comunitatea și sperăm să vă bucurați de acest mic semn al aprecierii noastre”.

De când a renunțat oficial la funcția de membru al familiei în martie anul trecut, Harry și Meghan s-au angajat să răsplătească comunitatea.

De fapt, în noiembrie 2020, Harry s-a oferit voluntar la filiala din Los Angeles a organizației The Mission Continues, distribuind alimente localnicilor.

Nonprofitul este format din veterani militari și, având în vedere că Harry a servit în armata britanică timp de 10 ani, este ușor de văzut de ce el și Meghan au selectat organizația.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata