Rita Ora a plătit o locație pentru a încălca regulile Covid, a declarat poliția comisiei

0

Echipa Ritei Ora a oferit unui restaurant 5.000 de lire sterline pentru a încălca regulile de blocare pentru aniversarea ei de 30 de ani, potrivit poliției. Echipa de securitate a vedetei pop a cerut, de asemenea, oprirea camerelor CCTV în timpul petrecerii de la Casa Cruz, din Notting Hill, pe 28 noiembrie, pe fondul celui de-al doilea blocaj de virus, a spus poliția.

Discurile CCTV au fost șterse două zile mai târziu, a fost audiată o audiere de licențe la Kensington și Chelsea Council. Ora a refuzat să comenteze. Ea și-a cerut anterior scuze pentru petrecere.

Tânăra de 30 de ani a zburat în Egipt pentru o reprezentație privată pe 21 noiembrie. La întoarcere a doua zi, ar fi trebuit să se izoleze timp de două săptămâni. În schimb, ea a organizat o petrecere de naștere la Londra, care a încălcat regulile de blocare care împiedicau gospodăriile să petreacă în interior.

Rita Ora a spus că „merita critici” pentru acțiunile sale și că își va dona taxa de la concert în scopuri caritabile. Echipa ei nu a vrut să comenteze despre cele mai recente dezvăluiri, care au apărut în timpul unei revizuiri a licenței pentru Casa Cruz auzită de Kensington și Chelsea Council.

Directorul general de la Casa Cruz, Scottie Bhattarai, a declarat poliției că a fost contactat de un reprezentant al doamnei Ora în ziua petrecerii, a aflat comisia de licențiere a consiliului. Charles Holland, reprezentând poliția Met, a declarat în ședința comisiei că dl Bhattarai a recunoscut că a fost „contactat de reprezentanții doamnei Ora și a oferit 5.000 de lire sterline pentru utilizarea localului în acea seară”.

Într-o declarație adresată poliției, Bhattarai a spus că a acceptat oferta „pentru că era lacom”. Bhattarai era „pe deplin conștient de faptul că evenimentul a încălcat reglementările coronavirusului”, a declarat dl Holland în ședința comisiei.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și