Rita Ora își cere scuze pentru a doua încălcare a restricțiilor de blocare Covid

0

Starul pop Rita Ora și-a cerut scuze pentru a doua încălcare a restricțiilor din Marea Britanie Covid-19, după ce nu a reușit să se autoizoleze în urma unei călătorii în Egipt.

Tânăra de 30 de ani a zburat în Egipt pentru o reprezentație privată pe 21 noiembrie. La întoarcerea a doua zi, ar fi trebuit să se izoleze timp de două săptămâni. În schimb, ea a organizat o petrecere aniversară la Londra, care a încălcat regulile de blocare.

Vedeta și-a cerut scuze pentru petrecerea de săptămâna trecută și s-a oferit să plătească o amendă. Detaliile despre călătoria ei în Egipt au apărut ulterior în Mail On Sunday. Ziarul a spus că, cântăreața, printre hit-urile sale I Will Never Let You Down, Your Song și Let You Love Me, a jucat un set exclusiv la Cairo’s W Hotel pentru o sumă formată din șase cifre. O sursă neconfirmată a mai declarat pentru Mail că președintele egiptean Abdul Fattah al-Sisi se numără printre cei prezenți, deși cererea a fost contestată. Ca răspuns, Ora a spus că „merită critici” pentru acțiunile sale și că își va dona taxa de la concert în scopuri caritabile.

„Vinovăție și rușine”

Într-o declarație, ea a spus: „Am zburat recent în Egipt pentru a participa la un eveniment corporativ pentru o companie privată, unde petrecerea mea de călătorie a urmat protocolul și a prezentat teste Covid negative la intrare, conform cerințelor autorităților egiptene.

„La întoarcerea mea în Marea Britanie, ar fi trebuit să urmez sfaturile guvernamentale și să mă izolez pentru perioada necesară. După cum știți, nu am urmat sfaturile guvernamentale și pentru asta mi-am cerut scuze la începutul acestei săptămâni. Îmi cer scuze din nou, fără rezerve.”

După ce i-a liniștit pe fani cu rezultate negative pentru Covid-19, ea a continuat: „În timp ce îmi dau seama că, cuvintele apologetice ale unei vedete pop ar putea să nu aibă prea multă greutate, în special a celui care a încălcat regulile așa cum sunt eu, îmi dau seama că unii ar putea căuta să urmeze exemplul meu.

Mesajul meu către ei este simplu: vă rog să nu. „Vina și rușinea pe care le-am purtat săptămâna aceasta pentru greșeala mea nu merită.

În schimb, ascultați în continuare sfaturile guvernului și vocile eroilor NHS și luați măsurile de precauție necesare. Voi accepta criticile care vin spre mine pentru că le merit „. Ea a adăugat că speră „să ajungă într-o bună zi la publicul care mi-a acordat atât de mult sprijin de-a lungul anilor și, în special, să îl facă până la eroii NHS”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata