Rita Ora le răspunde dur criticilor de modă: „Nu trebuie să placă nimănui ceea ce port”

0

Rita Ora a vorbit despre faptul că a fost criticată pentru ceea ce poartă, explicând că nu i-ar păsa prea mult despre ce cred oamenii despre ținutele ei. Vorbind cu The Sun, prezentatoarea TV și cântăreața a explicat că se îmbracă singură.

„Chiar cred că stilul este un lucru total personal – dacă cuiva nu-i place ceva pe care îl port, nu trebuie, este în regulă”, a spus tânăra de 30 de ani.

„Ceea ce este important este că trebuie doar să mă simt încrezătoare în mine și în ce simt – asta este tot ceea ce contează pentru mine cu stilul meu.”

Ora a continuat să laude relația pe care o are cu co-gazdele sale la The Masked Singer: Davina McCall, Jonathan Ross și Mo Gilligan.

„Toți sunt hilari și cred că dinamica este atât de strălucitoare încât avem un pic din toate între noi. Avem cea mai bună chimie, avem cu adevărat un altfel de amuzament și cred că este exact genul de spectacol pe care îl caută oamenii în acest moment „, a spus ea. „Oamenii abia așteaptă să vadă în fiecare săptămână – este un râs atât de amuzant și îți dă o stare de bine, cum ai putea să nu-l iubești?”

Comentariile Orei vin după ce McCall a fost criticat pentru că a purtat o rochie albă cu o fantă înaltă la coapsă  într-un episod al programului de concurs de cântat. În timp ce mii de oameni au răspuns la tweet-ul lui McCall despre ținută cu comentarii lăudabile, o persoană a împărtășit-o alături de descrierea:

„Femeile ușor bronzate și în vârstă ar trebui să se acopere … rochie uimitoare, dar nu pentru frunțile încrețite … modest pentru matur.”

McCall însăși a răspuns: „Îmi pare rău. Absolut nicio șansă de a se recăpăta aici … îmbătrânirea dizgrațioasă este mult mai distractivă. ”

Sursa – Glow Magazin.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata