Roxana Blagu este în culmea fericirii! Vedeta este pe cale să devină mamă pentru a doua oară!

0

Roxana Blagu, fostă membră a trupei Trident, este pentru a doua oară însărcinată și se pregătește să devină din nou mămică. Vedeta a dezvăluit în direct, la tv, sexul bebelușului.

Roxana Blagu împreună cu Andrei Badiu, soțul acesteia, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară în doar câteva luni, iar artista este în culmea fericirii, mai ales pentru că va deveni mamă de băiat.

„Acum doi ani ne-am căsătorit, suntem bine, ne-am dorit de mult timp un copil al nostru şi uite că până la urmă s-a întâmplat’, a spus extrem de încântată Roxana Blagu.

Fosta membră a trupei Trident a dezvăluit că are 5 luni de sarcină, însă a dorit să țină sarcina secretă până în acest moment, deoarece în trecut a mai pierdut alte două sarcini. Roxana Bladu a mărturisit și care va fi sexul copilului: vedeta va avea un băiețel!

„Doar prietenii foarte apropiaţi au ştiut. Îmi doream foarte mult să devin mamă şi până la urmă dorinţele se împlinesc. E băiat! Înainte să aflu sexul, prietenele mele au făcut foarte multe teste. Ne tot gândim la un nume dar ni se pare destul de dificil. Pentru că amândoi avem fetiţe, aveam deja câteva nume pregătite, dar la băieţei e mai greu. Vrem să fie un nume nu atât de comun, este destul de greu”, a dezvăluit Roxana Blagu la emisiunea ‘La Măruţă.

În plus, aceasta a postat mai multe fotografii și pe internet.

„Suntem extrem de fericiţi pentru minunea pe care o traim! Abia aşteptăm să ne strangem baieţelul în braţe! Când ai răbdare, Dumnezeu te răsplateste! Vă mulţumim mult pentru mesajele frumoase pe care le primim!”, a postat ea pe Facebook.

Roxana Blagu mai are o fetiță, care a rămas în custodia și grija tatălui. Roxana Blagu și Andrei Badiu s-au căsătorit civil în 2017, după o relație de 5 ani.

 

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: click.ro, avantaje.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și