Scene amuzante la Săptămâna modei din Paris

0

 O femeie doritoare să-şi arate abilităţile de manechin s-a urcat pe podium în timpul show-ului casei de modă Chanel din cadrul Săptămânii modei de la Paris, însă a fost la scurt timp oprită de una dintre cele mai cunoscute supermodele ale momentului, scrie CBS News.

Femeia a fost identificată drept artista de comedie Marie S’Infiltre, numele său real fiind Marie Benoliel.

Benoliel a participat la spectacol îmbrăcată într-un ansamblu care s-a potrivit perfect cu restul colecţiei prezentate de Chanel, iar unii spectactori au ratat complet momentul când femeia s-a urcat pe podium alături de celelalte modele.

Falsul supermodel a mers pe scenă până când Gigi Hadid a înfruntat-o. Imaginile surprinse în timpul spectacolului arată cum Hadid, deloc impresionată de incident, s-a oprit în faţa femeii şi a obligat-o să coboare de pe scenă.

BBC a transmis că Benoliel ar fi plănuit farsa ca o manevră publicitată. „Nu vom face un caz din asta”, a declarat un purtător de cuvânt al casei Chanel.

Chiar dacă Benoliel a încercat să atragă atenţia asupra sa prin farsă, Hadid este cea care a primit laude din partea comunităţii online. La scurt timp după incident, numele supermodelului era printre cele mai menţionate pe platforma de micro-blogging Twitter, aceasta fiind desemnată „cel mai bun paznic al Săptămânii modei de la Paris” (23 septembrie – 1 octombrie).

Sursa: News24.ro.

Citește și