Secretul succesului în cuplul David și Victoria Beckham

0

David și Victoria Beckham s-au căsătorit în urmă cu 21 de ani, în 1999, și încă se numără printre cele mai frumoase, solide și îndrăgite cupluri de vedete, dovedind că au relația ideală și că împreună pot trece peste orice.

Fostul jucător de fotbal a povestit cu mai multe ocazii detalii despre relația sa cu designerul renumit, însă în urmă cu câteva zile, vedeta a mărturisit cum au ajuns să se întâlnească cei doi, iar totodată a dezvăluit și care a fost suvenirul pe care l-a păstrat încă din acea zi și până azi.

Invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon, David a discutat despre clipa în care a cunoscut-o pe Victoria.

„Ea a venit la un meci în Londra cu managerul pe care îl avea atunci și cu o colegă din Spice Girls. Eram la început în echipa Manchester United și noi toți aveam o preferată din Spice Girls. Ea era în mod evident preferata mea. Cred că ar fi fost puțin ciudat dacă nu ar fi fost”, a dezvăluit fostul jucător.

David a mărturisit că nu atunci s-au cunoscut, doar că Victora a venit după o săptămână la un alt meci, de această dată în Manchester, iar acolo cei doi au vorbit pentru prima dată.

„Am vorbit pentru aproape o oră în lounge-ul jucătorilor. Ea băuse câteva băuturi, așa că am încercat să îi aflu numărul de telefon. Avea biletele de tren pe care le folosise în ziua respectivă, așa că mi-a scris numărul pe bilet. Încă îl am!”

Chiar cu puțin timp înainte de prima întâlnire, David știa că numărul Victoriei era unul de-a dreptul special, și se miră că încă are acel bilet norocos, „20 și ceva de ani și patru copii mai târziu”.

David și Victoria Beckham au realizat împreună o adevărată împărăție, iar acum fostul fotbalist s-a hotărât să cumpere alături de alți parteneri echipa Inter Miami.

„Întotdeauna am spus că nu este un proiect de vanitate pentru noi. Este vorba despre moștenire. Este ceea ce vrem să creăm pentru copiii noștri. Vrem ca aceștia să se uită în urmă peste 10, 15, 20 de ani și să spună ‘tații noștri au construit asta’. Vrem să ne facem familiile mândre și să creăm cele pentru ele, pentru viitor și pentru oamenii din Miami și sudul Floridei”, a afirmat David Beckham.

Sursa: elle.ro

Sursa foto: elle.ro, avantaje.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și