Selena Gomez vrea să dea muzicii „o ultimă încercare” înainte de „posibila retragere” pentru a se concentra pe actorie

0

Selena Gomez vrea să se concentreze pe actoria ei. Cântăreața „Baila Conmigo”, în vârstă de 28 de ani, s-a deschis despre lunga sa carieră atât la televizor, cât și în muzică pentru povestea de copertă a revistei Vogue din aprilie – și a dezvăluit că vrea să se încline către actorie și să producă mai mult decât muzică în viitor.

„Este greu să continui să faci muzică atunci când oamenii nu te iau neapărat în serios”, a spus ea cu sinceritate revistei. „Am avut momente în care mi-am spus:„ Ce rost are? De ce continuu să fac asta? ”

„Lose You to Love Me” am simțit că este cea mai bună piesă pe care am lansat-o vreodată și, pentru unii oameni, încă nu a fost suficientă. ”

„Cred că există o mulțime de oameni care se bucură de muzica mea și pentru asta sunt atât de recunoscătoare, că continui, dar cred că data viitoare când voi face un album va fi diferit”, a adăugat ea. „Vreau să acord o ultimă încercare înainte să mă retrag din muzică”.

Gomez – care lucrează în prezent la seria Hulu Only Murders in the Building – a clarificat ulterior spunând: „Trebuie să fiu atentă”, deoarece a explicat ea, vrea să petreacă mai mult timp producând (așa cum a făcut cu 13 reasons why) și „să dau o adevărată lovitură la actorie „.

Nu este o cerere dificilă pentru o stea care a făcut totul, chiar dacă acest moment este doar începutul pentru ea. „Nici măcar nu am atins suprafața a ceea ce vreau să fac”, a spus ea.

„Părțile pe care le vreau sunt cele de care am nevoie de ajutor. Abia aștept momentul în care un regizor poate vedea că sunt capabil să fac ceva ce nimeni nu a văzut vreodată”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și