Sir Paul McCartney este de părere că Glastonbury ar fi un „superspreader”

0

Sir Paul McCartney a declarat că Festivalul Glastonbury de anul viitor va fi un „superspreader” Covid și nu se așteaptă ca acesta să continue. Fostul Beatle trebuia să titreze evenimentul anulat pentru anul 2020.

Co-organizatorul Emily Eavis a declarat săptămâna aceasta pentru BBC că fac „tot ce pot” pentru ca festivalul să aibă loc în 2021. Cu toate acestea, bărbatul de 78 de ani a declarat pentru programul Today de la Radio 4 că festivalul nu se află în prezent în jurnalul său pentru anul viitor.

„100.000 de oameni strâns strânși împreună cu steaguri și fără măști, știți, vorbesc despre superspreader”, a spus Sir Paul.

„Mi-ar plăcea să fie, dar am sentimentul că nu va fi.”

„Mult mai serios” Sir Paul a folosit blocajul pentru a înregistra un nou album solo „distractiv”, McCartney III, care a sosit vineri. Cu toate acestea, mai degrabă decât să se pregătească să interpreteze noile melodii în curând, el este pur și simplu mai îngrijorat de vaccinarea împotriva coranavirusului.

Cântărețul și basistul au îndemnat fanii să facă același lucru cât de repede pot. „Vom vedea ce se întâmplă cu vaccinul și cu toată lumea care face toate regulile și chestii”, a continuat el.

„Aș vrea să încurajez oamenii să-l obțină și ei, pentru că această situație este foarte gravă. Și da, dacă am voie să îl obțin, o voi face.” Un alt domn, Ian McKellen, a declarat joi că se simte „euforic” că a primit doza.

„Mai greu pentru artiști acum”

Tot în interviu, Sir Paul și-a aruncat greutatea în spatele campaniei pentru redevențe mai bune pe streaming. Guy Garvey, liderul cotului, a declarat recent o anchetă a comisiei Camerei Comunelor asupra pieței muzicii în flux că modul în care artiștii sunt plătiți pentru fluxurile audio „amenință viitorul muzicii”.

„Din păcate, cred că este mai greu pentru artiști acum”, a declarat Sir Paul pentru intervievatorul John Wilson. „Cred că probabil nu sunt plătiți suficient, dar sunt [giganți în flux] într-o poziție atât de puternică. Ce pot face oamenii? Presupun că pur și simplu vă organizați și încercați să puneți o presiune asupra lor.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata