Soția lui Romică Țociu, detalii dureroase după lupta cu cancerul

0

Romică Țociu a trecut printr-o perioadă foarte dificilă în momentul în care, soția lui, Nicoleta Țociu, a fost diagnosticată cu cancer la sân, în urmă cu patru ani. După un tratament îndelungat, femeia a învins lupta cu boala, iar în acest moment, le sare în ajutor celor aflați în situații asemănătoare.

Nicoleta Țociu, în vârstă de 47 de ani, soția actorului Romică Țociu (57 de ani), a descoperit că are cancer la sân, în urma efectuării unui control de rutină, în anul 2016:

„În 2016, prin martie, am aflat vestea. Deodată ce ți se confirmă, nu poți să mai dai înapoi și trebuie să lupți. Am depistat la un control de rutină, după ce o prietenă a insistat foarte mult să merg la acel control, că am un nodul la unul din sâni. La timpul respectiv mi-au zis că nu prezintă nicio problemă, să-l las și să revin la control peste șase luni. Între timp, acea chestiuță de acolo a crescut și am mers la un alt control, la aceiași medici, care mi-au spus că nu mai e nimic din ce a fost înainte, că acea tumoră s-a transformat și că prezintă semne clare de malignitate, asta însemnând cancer.

La primul control mi s-a spus că se recomandă mastectomia totală, iar asta m-a speriat destul de tare. Am mers la profesorul Blidaru, care a spus că va încerca să-mi salveze sânul și așa s-a întâmplat. Nu a fost nevoie de mastectomie totală, ci doar de sector”, a dezvăluit Nicoleta Țociu la emisiunea „La Măruță”.

”Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, a declarat ea, la o emisiune tv, relatează click.ro.

Adriana Bahmuțeanu, mesaj pe rețelele de socialzare pentru Nicoleta Țociu

Prietena ei bună, Adriana Bahmuțeanu, a postat pe conturile de socializare o poză, alăturată de un mesaj:

“Draga mea prietenă Nicoleta Ţociu a devenit terapeut Acces Bars (n.r.-este un procedeu de atingere uşoară, un masaj al celor 32 de puncte specifice, care se găsesc în zona capului,  care sunt ca nişte benzi de energie, numite „bars”). Astfel, se permite eliminarea blocajelor, fricilor, a energiilor negative! O şedinţă de Acces Bars conduce la îmbunătăţirea considerabilă a tuturor aspectelor vieţii! Felicitări, Nico, îţi doresc mult succes în noua ta misiune, aceea de a ajuta oamenii aflaţi în suferinţă!”.

Romică și Nicoleta sunt împreună de 27 de ani și împreună au doi copii, Cătălin (24 de ani) și Daria (17 ani). Renumitul actor i-a fost iubitei lui foarte aproape, la greu:

“Nicoleta a fost operată la Spitalul Fundeni de medicul oncolog Alexandru Blidaru. Acum e foarte bine, familia i-a fost alături, o iubim şi o îngrijim cu toţii”, susținea Romică, într-un interviu, la acea vreme.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și