„Start Me Up” – magazinul Rolling Stones deschis în Londra, în ciuda pandemiei

0

The Rolling Stones își va deschide primul magazin dedicat, miercuri în Carnaby Street din Londra, în ciuda faptului că pandemia de coronavirus a redus drastic traficul din pasaj și numărul de turiști care vizitează orașul.

RS nr. 9 Carnaby va vinde haine, mărfuri și muzică și va prezenta un perete video cu un film al trupei, o instalație de undă sonoră pentru a reprezenta o parte a piesei din anii ’60 „Paint It Black” și o versiune super-dimensionată a buzelor și logo-ul limbii.

„De ce ai deschide un magazin în timpul unei pandemii? Ei bine, știi, este un optimism etern ”, a spus cântărețul Mick Jagger.

„Ați fi putut să-l amânați, cred, până anul viitor … dar va trebui un pic de recuperare, cred. Și oamenii vor fi curioși, iar oamenii au început să iasă afară mai mult decât până acum ”, a adăugat bărbatul de 77 de ani.

Magazinul va vinde și măști de față Rolling Stones.

Când a fost întrebat de ce au ales să deschidă pe Carnaby Street, un drum sinonim cu anii șaizeci din Londra, Jagger a spus că este aproape de locul în care formația lucra și repeta.

În această săptămână, Stones a lansat o versiune remasterizată a albumului lor din 1973 „Goats Head Soup”, care conține piese dezgropate precum „All The Rage”.

În iulie au lansat o piesă pierdută anterior, „Scarlet”, înregistrată la casa chitaristului Ronnie Wood în 1974 și cu rolul chitaristului Led Zeppelin Jimmy Page.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata