Suspect arestat în urma unui atac aleatoriu pe stradă. Rick Moranis a fost victima atacului

0

Un bărbat a fost arestat în legătură cu atacul de luna trecută asupra lui Honey, I Shrunk the Kids, Rick Moranis. Departamentul de Poliție din New York a scris pe Twitter sâmbătă, că un suspect a fost „reținut și acuzat” datorită eforturilor unui „sergent cu ochi de vultur”.

Moranis, în vârstă de 67 de ani, se plimba lângă Central Park în dimineața zilei de 1 octombrie, când a fost brusc lovit cu pumnul în cap de un bărbat care purta o glugă cu „I Love NY”. Bărbatul a fost numit de Associated Press drept marchizul Ventura, în vârstă de 35 de ani.

Imaginile de securitate ale atacului asupra lui Moranis au arătat un bărbat alergând și trântindu-l la pământ înainte de a se îndepărta. Actorul a mers la spital și a raportat dureri la cap, șold și spate înainte de a raporta crima la poliție. Moranis a devenit faimos în anii 1980 și a devenit un nume cunoscut în întreaga lume după ce a apărut în Ghostbusters și continuarea sa.

De asemenea, a jucat rolul inventatorului Wayne Szalinski în Honey, I Shrunk the Kids din 1989 și cele două continuări ale sale, rol pe care urmează să îl repete în viitorul reboot Shrunk. Vedeta canadiană a păstrat în mare parte un profil scăzut de la moartea soției sale de cancer în 1991, alegând să se concentreze asupra creșterii copiilor săi.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și