Tatăl lui Britney Spears, Jamie, își apără rolul de conservator

0

Tatăl lui Britney Spears și-a apărat rolul de tutore legal al cântăreței, spunând CNN că „o protejează” de „cei cu interese de sine stătătoare și cei care încearcă să-i facă rău”. Jamie Spears este conservatorul fiicei sale de 12 ani, din cauza îngrijorărilor legate de sănătatea ei mintală.

Luna trecută, ea a pierdut o încercare legală de a înlătura controlul asupra averii sale. Jamie Spears a spus că a fost în „relații bune” cu fiica sa până în august, dar nu a mai vorbit cu ea de atunci.

„Dragoste neclintită”

„Îmi iubesc fiica și mi-e foarte dor de ea”, a spus el într-o declarație pentru CNN. „Atunci când un membru al familiei are nevoie de îngrijire și protecție specială, familiile trebuie să se implice, așa cum am făcut în ultimii 12 ani, pentru a putea să o protejez și continui să o iubesc necondiționat pe Britney. Am și voi oferi în continuare dragoste neclintită și o protecție acerbă împotriva celor cu interese de serviciu și a celor care încearcă să îi facă rău ei sau familiei mele”. Unii dintre fanii vedetei pop cred că a fost forțată să aranjeze și au derulat o campanie #FreeBritney pentru a protesta împotriva acestuia.

În 2019, Jamie Spears a renunțat temporar la rolul de conservator, invocând propriile probleme de sănătate. În luna august a acestui an, documentele judecătorești spuneau că Britney dorea ca managerul ei Jodi Montgomery, care a intervenit pentru tatăl ei în absența sa, să-i supravegheze permanent afacerile personale.

Avocatul lui Britney, Samuel Ingham, a declarat că îi este „frică” de tatăl ei și că nu va evolua atât timp cât acesta va rămâne în rol. Ingham a declarat unei instanțe în noiembrie că ea și tatăl ei nu au avut o „relație de lucru viabilă” și că nu au vorbit de mult timp.

Dar Vivian Thoreen, avocatul lui Jamie Spears, a susținut că motivul pentru care nu au vorbit a fost pentru că domnul Ingham a sfătuit-o pe Britney să nu o facă. Rezultatul acestei audieri a fost că judecătorul a respins încercarea cântăreței de a-l înlătura pe tatăl ei în calitate de conservator.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și