Thriller-ul de la Hollywood „Tenet” testează apetitul fanilor pentru cinematografe

0

Speranțele de la Hollywood s-au ridicat miercuri la deschiderea „Tenet”, în timp ce thrillerul de spionaj realizat de Christopher Nolan testează apetitul fanilor de filme, de a se întoarce la cinematografe și de a salva o industrie lovită de pandemia COVID-19.

Cea mai mare lansare de la planificările care au fost anulate în martie – și singura dintre cele mai importante „blockbustere” de vară din 2020 care a ajuns pe ecran în sezonul de vacanță – „Tenet” a fost lansat miercuri în 70 de țări în afară de Statele Unite, unde se va lansa săptămâna viitoare.

Filmul a devenit deja țina unor critici, dar fanii ar putea fi sursă profitabilă de vânzare, având în vedere modificările experienței de filmare.

Actorul Tom Cruise, al cărui „Top Gun: Maverick” a fost scos dintr-o lansare la începutul acestei veri, a purtat o mască de protecție pentru a participa la o previzualizare a emisiunii „Tenet” din Londra.

„E grozav să te întorci într-un cinematograf pentru toată lumea”, a spus el marți. „Mi-a plăcut.”

Criticul de film Kaleem Aftab a spus că „Tenet”, care i-a costat pe Warner Bros de la AT&T mai mult de 200 de milioane de dolari pentru a-l realiza, conform rapoartelor, a fost exact genul de film de care avea nevoie industria.

„Tenet este un blockbuster inteligent realizat cu o mulțime de bani, cu explozii mari și cu big-banguri, exact la ceea ce ne-am aștepta de la Christopher Nolan, care a realizat filme precum„ Interstellar ”,„ Incepție ”și„ Dunkirk ”, a spus el. Teatrele de film sunt locurile în care se fac banii, a adăugat el.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și