Tiger Woods este „treaz”, „sensibil și în recuperare” după un accident de mașină în California

0

Tiger Woods este acum „treaz” și „în recuperare” în urma accidentului său de mașină care s-a răsturnat în California de Sud, marți dimineață. Într-o declarație emisă pe pagina sa oficială de Twitter marți seară, echipa lui Woods a prezentat o actualizare a stării profesionistului golfului.

Woods „a suferit leziuni ortopedice semnificative la extremitatea inferioară dreaptă, care au fost tratate în timpul intervenției chirurgicale de urgență de către specialiștii în traumatisme ortopedice de la Centrul Medical Harbor-UCLA”, potrivit Anish Mahajan, MD, director medical la Centrul Medical Harbor-UCLA.

Medicul a continuat să explice în declarație că Woods a suferit „fracturi care afectează atât porțiunile superioare cât și cele inferioare ale tibiei și oasele fibulare au fost stabilizate prin introducerea unei tije în„ piciorul sportivului. De asemenea, a suferit „răni suplimentare” la picior și gleznă, care au fost stabalizate cu „o combinație de șuruburi și știfturi”.

Echipa lui Woods a încheiat declarația, spunând că acum este „treaz, receptiv și se recuperează în camera spitalului”, mulțumind în același timp tuturor medicilor și personalului spitalului pentru sprijinul lor.

Marți, mai devreme, jucătorul de golf în vârstă de 45 de ani, care încă se recuperează după o intervenție chirurgicală recentă la spate, a fost implicat într-un accident cu un singur vehicul în apropierea comunităților din Rolling Hills Estates și Rancho Palos Verdes, situate în județul Los Angeles.

Potrivit Departamentului Sheriff-ului din Los Angeles, vehiculul lui Woods a suferit „daune majore”. Într-o declarație emisă PEOPLE marți dimineață, agentul lui Woods, Mark Steinberg, a declarat:

„Tiger Woods a fost într-un accident cu o singură mașină în această dimineață în California, unde a suferit mai multe răni la picioare. În prezent este în operație și vă mulțumim pentru intimitatea dvs. și suport.”

Departamentul șerifului a declarat că efectuează o investigație asupra accidentului, iar purtătorul de cuvânt al locotenentului Michael White a confirmat inițial că rănile lui Woods nu „pun” viața în pericol.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și