Transformare: Biblia modei din Marea Britanie Vogue devine serioasă pentru luna septembrie

0

Misan Harriman speră să încurajeze angajatorii să arunce mai departe plasa de recrutare cu portretul său de acoperire Vogue al activiștilor influenți negri în locul obișnuitelor stele zgârcite. Fotbalistul Marcus Rashford, care a ajutat să forțeze un guvern al Regatului Unit să efectueze tichetele de masă pentru copii, și Adwoa Aboah, un model și o campanie de sănătate mintală, sunt prezentate cu bannerul „Activism Now, The Faces of Hope” în partea din față a bibliei modei.

Pentru Harriman, primul fotograf masculin negru care a filmat o copertă Vogue din Marea Britanie, imaginea este „cu adevărat din acest moment”, reflectând o vară de protest pentru justiția socială în urma morții lui George Floyd în Minneapolis.

Imaginile lui Harriman cu mișcările Black Lives Matter din Londra l-au atras în atenția redactorului șef al Regatului Britanic Edward Enninful, el însuși fiind prima persoană neagră care a condus revista.

Vogue trebuia să se schimbe în urma protestelor și a pandemiei coronavirusului, a spus Enninful pentru BBC, iar asta a dus la acoperirea lui Harriman pentru problema din septembrie.

„Nu puteți vinde doar, știți, haine și încălțăminte frumoase când lumea traversează o astfel de criză”, a spus editorul.

Răsfoind prin revista din grădina sa, Harriman a spus că a simțit stelele de acoperire pe care Rashford și Aboah le-a reprezentat atât speranță cât și empatie și au reflectat asupra propriei sale realizări. 

Este primul negru care a filmat vreodată o copertă Vogue, după ce Nadine Ijewere a devenit primul fotograf negru care a filmat o copertă când a făcut numărul din ianuarie 2019.

„Dacă sunteți în căutarea unui talent într-un loc diferit, atunci nu contează pentru că nu veți vedea niciodată talentul”, a spus el într-un interviu.

„Deci, cred că trebuie să aruncați plasa. Nu sunt singurul fotograf negru – există mii, sute de mii de fotografi negri uimitori. ”

Numărul din septembrie vinde în mod tradițional mai multe exemplare, deoarece modele se schimbă de la vară la iarnă. Anul trecut a fost editată de oaspeți de Meghan, Ducesa de Sussex, și a prezentat femei influente pe front.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și