Un adolescent din Texas a fost arestat pentru moartea actorului american Eddie Hassell

0

Poliția din Texas a arestat un tânăr de 18 ani, suspectat că l-a împușcat mortal pe actorul american Eddie Hassell.

D’Jon Antone a fost arestat miercuri pentru o acuzație de crimă capitală, a confirmat Departamentul de Poliție Grand Praire.

Hassell, cunoscut mai ales pentru rolurile sale din emisiunea TV Surface și filmul The Kids Are All Right, a murit din cauza rănilor sale, în spital, duminica trecută la vârsta de 30 de ani. Poliția a sugerat că incidentul a fost un jaf comis greșit.

Hassell a fost împușcat în afara apartamentului iubitei sale din suburbia Dallas, în jurul orei 01:00 duminică, potrivit reprezentantului său.

„Detectivii Grand Prairie au stabilit că infracțiunea a fost un jaf întâmplător al suspectului, care nu era rezident al orașului Grand Prairie”, au spus aceștia într-un comunicat.

În 2010, actorul născut în Texas, Hassell, a apărut în filmul de comedie The Kids Are All Right, care a fost unul dintre primele filme de masă care a arătat un cuplu de același sex care crește doi adolescenți.

A fost nominalizat la patru premii Oscar, inclusiv la cel mai bun film. La începutul carierei sale, Hassell l-a interpretat pe Phil Nance în seria TV SF de scurtă durată Surface.

Citește și