Un nou centru de testare pentru virusul COVID-19, de tip drive-thru, s-a deschis în zona de Nord a capitalei

0

Masuri de siguranta maxime cu recoltare rapida in aer liber si diagnosticare in 12 – 24 ore. Centrul ofera si serviciul de preorder al testului pentru a petrece cat mai putin timp in asteptare – plata se efectueaza inainte cu cardul iar formularele sunt finalizate inaintea sosirii in centrul de testare. Tot ce ramane de facut este recoltarea probelor.

Centrul aparținând clinicii REVIVE Health se află pe Strada Erou Iancu Nicolae 103 B vizavi de centrul comercial JolieVille. Testarea are loc în condiții de siguranță și comoditate, direct din automobilul personal.

Punctul de recoltare din Strada Erou Iancu Nicolae 103 B funcționează în sistem drive-thru însă Revive Health oferă și servicii de recoltare a exsudatelor pentru testul RT-PCR, pe bază de programare, atât la domiciliu cât și la sediul companiilor.

Noul punct de testare oferă posibilitatea efectuării atât a testului pentru detectarea virusului SARS-CoV-2 (Covid-19) cât și a testelor pentru detectare gripei sezoniera (Influenza) de tip A/B.
Rezultatul testelor este primit în limba română și în limba engleză pe email, în urma unei notificări sms, însă este disponibil și online, pe site-ul Revive Health în 24h din momentul recoltării probelor.

Noul centru de testare vine în sprijinul necesitării acute de testare la nivel național și al suprasolicitării centrelor de testare pentru SARS-CoV-2 (Covid-19) deja existente.

Totodată sărbătorile de iarnă vor crește numărul solicitărilor de testare deoarece populația va dori să se întâlnească cu rudele și prietenii în condiții de siguranță și vor solicita teste de detectare a virusului SARS-CoV-2 (Covid-19) pentru a putea petrece sărbătorile de iarnă, liniștiți, în familie. Aceasta fiind cu precădere un eveniment personal în care generațiile se întâlnesc, iar cei tineri iau contact cu persoanele în vârstă aflate în principala categorie de risc.

“În condițiile în care situația pandemiei și a restricțiilor naționale și globale ne va permite, vor avea loc și deplasări în străinătate, fapt ce va spori numărul de testări pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 (Covid-19) iar un nou centru de testare, în special în zona de Nord a capitalei unde populația circulă în afara țării cu precădere, am considerat că este necesar și binevenit”, a declarat Mihai Scarlat, Dir. Marketing & Comunicare al companiei REVIVE Health.

Testele efectuate sunt de înaltă precizie fiind realizate cu aparatură de tip RT-PCR și lucrate la un laborator acreditat de către Ministerul Sănătății, astfel sunt valabile și pentru călătorii și vize vamale pentru țările care impun prezentarea unui test de detectare a virusului SARS-CoV-2 (Covid-19) negativ la intrarea în țară.

Programul punctului de recoltare este zilnic, de luni până duminică, între orele 08:00 – 22:00.

Pentru rezultate și detalii puteți accesa site-ul companiei www.revivehealth.ro.

Citeste continuarea Un nou centru de testare pentru virusul COVID-19, de tip drive-thru, s-a deschis în zona de Nord a capitalei

Citește și