Un personaj iubit din Grey’s Anatomy moare în mod șocant în premiera de la mijlocul sezonului

0

Fanii lui Grey’s Anatomy jelesc pierderea unui personaj iubit. În cadrul evenimentului de joi de premieră crossover de două ore cu stația 19, medicii Memorialului Gray Sloan s-au luptat din greu pentru a salva viața doctorului Andrew DeLuca (Giacomo Gianniotti) – care a fost înjunghiat în încercarea sa de a urmări și a expune un traficant de femei.

Dar lucrurile au luat rapid o schimbare după o intervenție chirurgicală de urgență, iar DeLuca a murit pe masa de operație. În timp ce Owen Hunt (Kevin McKidd) și Teddy Altman (Kim Raver) au lucrat împreună pentru a-l salva pe tânărul doctor, fanii l-au văzut pe DeLuca pierzându-și constant conștiința în timp ce vizitau aceeași plajă pe care Meredith Grey (Ellen Pompeo) a experimentat-o ​​în timpul secvențelor sale de vis în timp ce se lupta cu COVID-19.

„Nu regret”, i-a spus DeLuca lui Gray – care era încă intubat din cauza complicațiilor – în timpul unei secvențe de vis.

„Ne plimbăm prin viețile noastre și asistăm la atrocități, vedem oameni fără adăpost pe stradă cerând ajutor și trecem chiar pe lângă ei. Vedem oameni care nu pot plăti medicamente pentru copiii lor. Vedem oameni care își bat copiii și spun „Nu este treaba noastră.”

Vedem atrocități în știri în fiecare zi. Infracțiuni și cruzimi comise de guvernul nostru, plătite cu toate acestea din dolarii noștri fiscali. Și ce facem? Noi doar schimbăm canalul. ”

„Îl reglăm”, a spus el. „Apoi ne întoarcem la muncă și ne prefacem că ceea ce tocmai am văzut sau articolul pe care tocmai l-am citit este cumva normal sau acceptabil.

Oamenii care ies pe stradă țipând pentru schimbare, sunt descriși ca nebuni, ei sunt sunt catalogați ca extrem. Nu are nici un sens. Nu are sens. Ceea ce ați făcut, Meredith, riscând licența medicală pentru a salva acea fetiță, asta are sens. Și ceea ce am făcut eu – urmărind femeile și ne lăsându-le să scape, n-o lăsa să scape, n-a lăsat-o să facă rău unei alte ființe umane. Da, era periculos, dar avea sens. Este singurul lucru care avea sens. Deci, nu regret. „

Sursa – Glow Magazin.

Citește și