Vanessa Hudgens i-a înnebunit pe fani din nou, după ce a postat un selfie senzual

0

Vanesa Hudgens și-a înnebunit fanii cu ultimul ei selfie în timp ce poza la lumina soarelui. În momentul de pe story, vedeta High School Musical a uimit cu un top alb și cu pantaloni scurți din denim albastru, în timp ce poza cu buzele țuguiate la cameră. Vanessa și-a completat look-ul cu un splendid colier de aur și câteva unghii pictate bine îngrijite.

Steaua poza într-un cadru frumos în aer liber, cu un soare incredibil de luminos care servea drept filtru perfect. Ea a subtitrat postarea cu versuri din Imagine, de John Lennon, adăugând:

Foto: hellomagazine.com

„Aveți o zi frumoasă tuturor”. Fanii s-au îndrăgostit de postarea vedetei din Prințesa Switch, mulți spunând actriței „uimitoare”, în timp ce altul a numit-o „zeiță frumoasă”.

Mulți alții au redat sentimentul în story-ul Vanessei, cu mesaje trimise înapoi: „Să ai o zi grozavă de dragoste! De asemenea, îți iubesc părul tău sm.”

Un alt fan a adăugat: „Să ai și o zi frumoasă, regină”, iar un altul a spus: „Bine și voi și @vanessahudgens, aveți o zi minunată și sunteți prea amabili, din cauza voastră mă simt frumoasă”.

Lăudând-o pe actriță, un fan a scris: „Cea mai frumoasă femeie din lume”, în timp ce un alt entuziasmat: „NU TE MERITĂM! NU TE MERITĂM!”

Mulți alți fani și-au arătat aprecierea față de steaua din Bad Boys for Life lăsând în comentarii emoji cu inimi sau soare. Actrița este obișnuită să-și uimească fanii cu fotografii din alte lumi și, într-o postare recentă, a imitat o tendință începută de Elizabeth Hurley. Vedeta a urmat o tendință care a văzut stele pozând pe zăpadă, purtând nimic în afară de costum de baie.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și