Vedeta „Academiei de Poliție” și de pe Broadway, Marion Ramsey a murit la 73 de ani

0

Marion Ramsey, cunoscută mai ales pentru rolul din seria americană de film Academia de Poliție, a murit la vârsta de 73 de ani, a anunțat agentul ei. Conducerea ei de la Roger Paul Inc a declarat pentru BBC că a murit joi dimineață la casa ei din Los Angeles.

Agenția a declarat că Ramsey s-a îmbolnăvit recent, dar nu a dat o cauză de deces. Ramsey a fost adorată de fani pentru portretizarea ofițerului cu voci scârțâite Laverne Hooks în Academia de Poliție. De asemenea, a avut o ilustră carieră pe Broadway, jucând în producția Eubie !, din 1978, un musical biografic despre celebrul pianist de jazz Eubie Blake.

„Pasiunea ei pentru performanță și împărtășirea inimii sale cu lumea a fost imensă”, a spus Roger Paul Inc într-un comunicat.

„Marion a purtat cu ea o bunăvoință și o lumină pătrunzătoare care a umplut instantaneu o cameră la sosirea ei. „Estomparea luminii ei este deja simțită de cei care au cunoscut-o bine. Ne va fi dor de ea și o vom iubi mereu”.

Născută în Philadelphia, Pennsylvania în 1947, Ramsey și-a început cariera în teatru, apărând atât în ​​producția originală de Broadway, cât și în turneele ulterioare ale Hello, Dolly !.

A fost prolifică pe Broadway, a jucat în numeroase spectacole, inclusiv Harold Prince’s Grind cu Ben Vereen și Eubie! cu Gregory și Maurice Hines.

Agentul ei a spus că Ramsey este „deosebit de mândră” de faptul că Dreamgirls de la Broadway a devenit în cele din urmă un film major în 2006, pentru că a fost una dintre cântărețele pe care producătorul original al emisiunii Broadway, Tom Eyen, le-a bazat pe cele trei personaje principale.

Cariera lui Ramsey în televiziune și în carieră de film a decolat după ce a apărut ca invitată în serialul de succes The Jeffersons în 1976.

După aceea, ea a fost integrată în spectacolul de schițe al lui Cos, Bill Cosby. A jucat în total șase filme ale Academiei de Poliție, făcându-i o față familiară pentru fanii francizei.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata