Vedeta YouTube JoJo Siwa „nu a fost niciodată atât de fericită” după o postare pe social media

0

Vedeta YouTube, JoJo Siwa, le-a spus fanilor că „nu a fost niciodată atât de fericită” după ce a ieșit pe social media. Într-o postare pe Twitter, adolescenta a împărtășit o fotografie a ei purtând un tricou cu cuvintele „Cel mai bun. Gay. Văr. Vreodată.’ tipărite pe ea.

Mai târziu, ea le-a spus fanilor că nu este pregătită să pună o etichetă sexualității sale, dar faptul că a ieșit s-a simțit „minunat”. Vedete printre care Paris Hilton și Ellen DeGeneres au susținut-o pe tânăra de 17 ani pe rețelele de socializare.

Siwa și-a găsit faima pentru prima dată în reality show-ul Dance Moms, care a documentat tantumurile și triumfurile unui grup de dansatori pre-adolescenți din Pennsylvania.

Dansatoarea americană, cântăreață și YouTuberiță – cunoscută pentru arcurile ei masive și colorate – are acum milioane de adepți. Tweetul ei de vineri a fost apreciat de peste un milion de ori.

Sâmbătă, ea a spus într-o postare pe Instagram Live că „nu a fost niciodată atât de fericită”. Răspunzând unui fan care a întrebat ce „etichetă” este, ea a spus: „Nu știu cu adevărat acest răspuns. Cred că oamenii sunt minunați. Cred că oamenii sunt oameni cu adevărat incredibili” .

„În acest moment, sunt super duper fericită și vreau să împărtășesc totul lumii, chiar o fac, dar vreau să păstrez lucrurile din viața mea private până când vor fi gata să fie publice”, a adăugat ea.

Deși a recunoscut că experiența fiecăruia este diferită, Siwa a spus că ieșirea „are acest stigmat în jurul său – că este un lucru cu adevărat, cu adevărat, foarte înfricoșător, dar nu mai este”. Siwa a mai spus că „a crezut întotdeauna că persoana mea va fi persoana mea și dacă persoana respectivă va fi un băiat grozav și dacă persoana respectivă va fi o fată grozavă”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata