Vick Hope este pe cale de a se alătură rubricii „Life Hacks” din BBC Radio 1

0

Vick Hope se alătură BBC Radio 1 ca și co-gazdă a emisiunii Life Hacks. Prezentatoarea se va uni cu Katie Thistleton în slotul de duminică 16:00 – 18:00, care se concentrează pe discuții și sfaturi despre probleme precum sănătatea mintală și relațiile.

Ea va face, de asemenea, Graficul oficial: First Look imediat după, ca parte a programului reînnoit al stației, care începe pe 1 septembrie. Ea îl înlocuiește pe Cel Spellman în timp ce se concentrează pe alte activități de actorie și de difuzare. Postul spune că va rămâne „o parte a familiei Radio 1”.

‘Visul devine realitate’

Vick spune că așteaptă cu nerăbdare primul ei spectacol duminică 6 septembrie.

„Alăturarea familiei BBC Radio 1 este un vis devenit realitate.

„Am crescut ascultând Radio 1 în mod religios și sunt onorată să prezint Life Hacks, un spectacol care este atât de important pentru mine și  pentru atât de mulți ascultători.”

Life Hacks se concentrează pe discuții și sfaturi despre probleme precum sănătatea mentală și relațiile, lucruri despre care Vick spune că sunt foarte importante pentru a vorbi într-un mod deschis la radio.

„Încă din zilele de la The Surgery, mi-a plăcut să ascult această platformă săptămânală care discută atât de deschis, sincer și în detaliu probleme care afectează tinerii: de la sănătatea mintală și durere la educație și cariere, sex și relații la rasism.”

Tânăra de 30 de ani găzduiește emisiunea de matinal Capital FM în ultimii trei ani, dar mulți o vor recunoaște din sezonul 2018 al Strictei Come Dancing al BBC 1. Ea a prezentat și pe MTV, ITV și Channel 4.

Șeful Radio 1, Aled Haydn Jones, spune:

„Suntem încântați să-o întâmpinăm pe Vick incredibil de talentata la Radio 1 și abia așteptăm ca ascultătorii să vadă ce va aduce atât pentru Life Hacks, cât și pentru The Official Chart: First Uite. „De asemenea, am dori să îi mulțumim Celului pentru contribuția sa valoroasă la ambele emisiuni și sunt mulțumit că va rămâne o parte a familiei Radio 1”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și