Viorel și Oana Lis mai hotărâți ca niciodată! Cei doi vor să adopte un copil!

0

Viorel Lis și soția lui vor să devină în sfârșit părinți și deja au început să facă demersuri în această direcție. Cei doi își doresc să meargă mai departe și să își întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului, cu toate că au câțiva ani buni de relație.

În același timp, mulți îi consideră pe cei doi un cuplu destul de cotroversat din showbizul românesc, din cauza diferenței de vârstă considerabil de mare. Cu toate acestea, Viorel Lis și Oana au activități obișnuite, ca un cuplu normal.

În plină pandemie de coronavirus, blonda lui Viorel a făcut dezvăluiri înduioșătoare, despre rolul pe care urmează să îl aibă, acela de mamă. Vedeta își dorește foarte mult un copil și nu este pentru prima oară, în mariajul cu fostul primal al Capitalei, când vorbește despre acest aspect.

Oana a dezvăluit că nu îi este teamă de ce o va aștepta și că este 100% pregătită să fie mamă. În această direcție, vedeta a făcut câteva mărturisiri uimitoare. Soția fostului primar în vârstă de 76 de ani, a fost cea care și-a crescut frații când erau mici, după ce mama lor a decedat.

Da, îmi doresc foarte mult un copil. Am luat în calcul toate aspectele, m-am interesat despre procedură. Am început să fac dosarul dinainte de pandemie, însă din cauza situației, am stagnat și vom relua după ce se termină nebunia asta. Până voi avea copilașul, vor trece probabil 6 luni, până la 2 ani. Deja aranjez camera, m-am apucat să gătesc. Nu îmi este frică pentru că eu am crescut cu responsabilități, după ce a murit mama, mi-am crescut frații. Chiar îmi imaginez cum ar fi să dorm cu copilul, să merg cu el în mașină. Viorel spune că trebuia să facem demult asta”, a mărturisit Oana Lis, conform click.ro.

Din ce venituri vor crește Viorel și Oana Lis copilul. Câți bani le intră în casă lunar

În vârstă de 76 de ani, Viorel Lis nu are un potențial financiar atât de mare pe cât s-ar fi gândit unii. Chiar Viorel a dezvăluit în cadrul unei emisiuni care sunt câștigurile pe care le are lună de lună.

“Nu vreau să-mi critice nimeni soţia. Ea se ocupă de mine şi de toate cheltuielile. Eu cheltuiesc foarte puţin. Ea e moartă fără bani. Analizele mele costă mult. Am 2.200 de pe urma funcţiei de primar general, 1.000 de le revoluţionari şi un apartament închiriat de unde iau 200 de euro pe lună. Ies cam 100-200 de lei de cheltuit pe zi. Nu vreau să vând hainele. Vreau să mi le duc la curăţat. Nu vând nici tablourile”, a afirmat Viorel Lis în cadrul unui interviu.

“Nu am simţit penibilul acestei situaţii. Eu când mă duc la farmacie şi nu pot să-i cumpăr toate pastilele lui Viorel, nu e umilitor?! Nu vând hainele ca să mă duc cu unul tânăr să-i cheltuiesc, tot pentru Viorel o fac. El face analize care pornesc de la 700 de lei. Un RMN costă 1500 de lei. Ştiţi cât are el pensie? Ia, în total, 3.000 de lei. 2.000 de lei de pe urma funcţiei pe care a deţinut-o şi încă 1.000 de la revoluţionari (n.r.: Asociaţia Revoluţionarilor). Şi eu îmi vând maşina. Nu-mi mai permit să achit impozitul la ea. Pe noi nu ne ajută nimeni. Eu nu am părinţi, Viorel nu are. Eu o am doar pe bunica mea”, a dezvăluit Oana Lis.

Sursa: ciao.ro, wowbiz.ro

Sursa foto: romaniatv.net

Sursa – Glow Magazin.

Citește și