Will Smith, înșelat de soție. Vezi dezvăluirile uimitoare ale femeii

0

Renumitul actor WIll Smith a fost trădat de către soția lui, iar femeia a mărturisit în detaliu cum s-a întâmplat totul și când a luat amploare aventura cu un alt bărbat.

În cadrul emisiunii „Red Table Talk”, actorul Will Smith și soția lui, Jada Pinkett Smith, au fost puși unul în fața celuilalt pentru a discuta despre căsnicia lor sau, cel puțin, despre problemele pe care le-au avut. Jada Smith a mărturisit cum l-a înșelat pe soțul ei, actorul Will Smith, care, în anul 2014 avea o avere estimată la suma de 250 de milioane de dolari. Jada a explicat că zvonurile că l-a înșelat pe artistul August Alsina sunt complet adevărate. Aceasta a avut o relația extraconjugală cu acesta, potrivit Ok! Magazine.

În urmă cu patru ani, Jada și cântărețul August Alsina s-au întâlnit prin intermediul fiului ei, Jaden. Artistul avea la acel moment 23 de ani și nu se afla „într-o formă psihică bună”.

„Totul a început cu faptul că el avea nevoie de ajutor, iar eu încercam să-l ajut să-şi recapete sănătatea psihică”, a mărturisit ea.

Soția lui Will Smith face dezvăluiri inedite despre relația extraconjugală pe care a avut-o

”Am decis să luăm o pauză pentru o perioadă de timp pentru ca tu să poţi să îţi dai seama ce te face fericită şi eu să fac acelaşi lucru. Atunci a fost pe termen nelimitat. Pentru mine se sfârşise deja! Atunci am avut o legătură cu August. Asta am spus. Aventura s-a întâmplat când eram separaţi. La vremea respectivă totul se terminase între noi. Tu aveai relaţia ta şi mi s-a părut firesc să fac şi eu acelaşi lucru cu August. (…) Pe măsură ce timpul trecea, am intrat într-un alt fel de încurcătură cu August. Și aș vrea să clarific un lucru, acela potrivit căruia tu mi-ai dat permisiunea… singura persoană care poate acorda acea permisiune sunt eu (…) Da, a fost cu siguranță o relație. Sufeream mult, eram distrusă. Cu timpul, în acea relație, am realizat că nu poți găsit fericirea în afara propriei persoane”, a mai afirmat femeia.

Căsnicia celor două vedete a fost salvată după acel episod, iar actorul Will Smith a dezvăluit cu ochii lăcrimând că era sigur de faptul că nu vor mai discuta vreodată, nici ei ca persoane sau cel puțin pe acest subiect, fiind totuși o minune faptul că lucrurile și-au urmat cursul firesc al vieții. Will Smith și Jada sunt căsătoriți încă din anul 1997.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și