YouTuberița JoJo Siwa denunță un joc de societate „grosolan” care îi poartă imaginea

0

JoJo Siwa, de pe YouTube, a spus că „habar n-are” că întrebările „grosolane” și „inadecvate” au fost prezentate într-un joc de societate cu imaginea ei.

Urmează o reacție părintească despre jocul marca Nickelodeon, comercializat copiilor cu vârsta de șase ani și peste. Categoria „Adevăr sau îndrăzneală” conținea întrebări de genul: „Ai ieșit vreodată afară fără lenjerie intimă?” și „Ați fost vreodată arestat?”.

Părinții și-au exprimat dezaprobarea pe rețelele de socializare în ultimele zile. Ca răspuns la strigătul online, vedeta de internet în vârstă de 17 ani a spus că este „într-adevăr supărată” să descopere conținutul jocului, care se numește JuJo’s Juice. Ea a adăugat că lucrează cu Nikelodeon pentru a-l scoate din magazine.

„În weekend, mi-a fost adus la cunoștință de către fanii și adepții mei de pe TikTok că numele și imaginea mea au fost folosite pentru a promova acest joc de societate care are un conținut cu adevărat inadecvat”, a spus Siwa, într-un mesaj video Instagram. 

„Când companiile fac aceste jocuri, nu rulează fiecare aspect despre mine și așa că nu aveam idee despre tipurile de întrebări care erau pe aceste cărți de joc.”

Ea a adăugat: „Acum, când am văzut asta pentru prima dată, am fost într-adevăr supărată cu cât de grele erau aceste întrebări. Așa că am adus-o imediat în atenția lui Nickelodeon și, de atunci, au lucrat pentru ca acest joc să nu se mai facă și de asemenea,  s-au retras de pe toate rafturile oriunde este vândut. ”

Ea a continuat spunând că nu ar fi „aprobat niciodată sau nu ar fi fost de acord să fie asociată cu acest joc”, dacă ar fi văzut cărțile în prealabil. Alte întrebări prezentate în jocul de masă includeau:

„Ai furat vreodată dintr-un magazin?” și „Ai pășit vreodată pe cineva gol?”

Cine este JoJo Siwa?

Adolescenta din SUA postează videoclipuri din viața ei de zi cu zi pe canalul ei de YouTube, Its JoJo Siwa. De asemenea, este cântăreață și dansatoare, după ce a apărut în serialul de televiziune Dance Moms, alături de mama ei, Jessalynn Siwa.

Ofertele sale muzicale de până acum includ single-urile Boomerang și Kid in a Candy Store. Anul trecut, a fost inclusă pe lista anuală a revistei Time cu cele mai influente 100 de persoane din lume.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata