Zayn Malik susține că Grammy-urile sunt aranjate „dacă nu dai cadouri”, în ciuda neeligibilității sale din acest an

0

Zayn Malik se pronunță împotriva Academiei de înregistrări. Marți, vedeta, în vârstă de 28 de ani, a împărtășit un tweet dur în care pare să facă aluzie la premiile Grammy care ar fi fost trucate.

„F- grammys și toți asociații”, a scris el.

„Dacă nu dai mâna și trimiteți cadouri, nu există considerente de nominalizare. Anul viitor îți voi trimite un coș cu produse de cofetărie.”

Deși nu este clar ce a declanșat reacția lui Malik pe Twitter, cu câteva zile înainte de premiul de duminică, Malik a lansat trei albume solo în afara lucrării sale cu One Direction și a fost nominalizat o dată alături de Taylor Swift pentru duetul lor, „I Don’t Wanna Live Forever”.

Cel mai recent album al său, „Nobody listens”, nu a fost eligibil pentru luarea în considerare a acestui ciclu de premii, deoarece a fost lansat în ianuarie, la cinci luni după ce perioada de eligibilitate sa încheiat la 31 august și la două luni după ce nominalizările la premiile Grammy au fost anunțate în noiembrie. Cea de-a 63-a ediție a premiilor Grammy va fi difuzată în direct de la Los Angeles duminică seara la CBS.

Un reprezentant pentru Malik nu a furnizat comentarii suplimentare. La câteva ore după postarea sa inițială pe Twitter, cântărețul a urmat un al doilea tweet, scriind: „Tweet-ul meu nu a fost personal sau despre eligibilitate, ci a fost despre necesitatea includerii și lipsa de transparență a procesului de nominalizare și a spațiului care creează și permite favoritismul, rasismul și politica netwokring [sic] pentru a influența procesul de votare. ”

Malik se numără printre mulți muzicieni care au criticat Academia de înregistrări și procesul de selecție, inclusiv The Weeknd, Drake și Halsey.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și