Actrița și dansatoarea Ann Reinking de pe Broadway a murit la vârsta de 71 de ani

0

Ann Reinking, actrița, dansatoarea și coregrafa câștigătoare a premiului Tony, a murit la vârsta de 71 de ani. Reinking a interpretat-o ​​pe Roxie Hart în musicalul criminal al succesului, Chicago, în 1977.

Vestea morții sale a fost confirmată luni de cumnata ei Dahrla King. „Lumea și familia noastră a pierdut un talent vibrant, uimitor și un suflet frumos. Ann a fost inima familiei noastre și sufletul petrecerii”, a spus familia ei într-un comunicat.

„Ne va fi dor de ea mai mult decât putem spune”, au adăugat ei. „Heaven are acum cel mai bun coregraf disponibil. „Sunt sigur că dansează o furtună acolo sus!” Cauza morții lui Reinking nu a fost încă confirmată.

Dansatorul și coregraful Christopher Dean a adus un omagiu vedetei de pe sfârșitul scenei pe Facebook. „Luminile de pe Broadway sunt pentru totdeauna mai slabe în această dimineață și există cu o stea mai puțin pe cer”, a anunțat el.

Cariera lui Reinking a început în producția Bye Bye Birdie din Seattle Opera House în 1965 și în curând și-a găsit drumul spre Broadway, fiind distribuită în ansamblul pentru producția Cabaret din 1969. Celelalte roluri ale sale de pe Broadway includ Sweet Charity, Over Here! și Goodtime Charley.

Ea trăiește prin soțul ei, Peter Talbert, și prin fiul ei Chris.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și