Am aflat care este oja de unghii preferată a Reginei! O poți cumpăra și tu

0
Foto: thezoereport.com

Vârful degetelor gata, oameni – acum puteți cumpăra culoarea preferată a ojei Reginei la ASOS – și este de vânzare. Nuanța destul de roz este disponibilă în prezent într-un kit la îndemână cu o cremă de mâini și un strat superior, redus de la 16,99 GBP la 11,85 GBP! Numită în mod adecvat „Papuci de balet”, această nuanță a fost culoarea preferată a reginei din 1989 – când coaforul Majestății Sale a scris o scrisoare către fondatorul mărcii, Essie Weingarten, pentru a solicita o sticlă de ojă elegantă, bine vândută.

Născută în anii 80, marca a început să producă oje de lungă durată, de înaltă calitate, cu un accent pe modă. Cunoscută de persoane din interior ca autoritatea culorii unghiilor, Essie are acum peste 1000 de nuanțe lucioase.

Culoarea neutră funcționează perfect pentru regină, care adesea alege să poarte două piese și paltoane în tonuri deosebit de puternice. Nici Regina nu este singurul fan regal al mărcii. Când ducesa de Cambridge s-a căsătorit cu prințul William în 2011, manichiurista Marina Sandoval a amestecat nuanța ultra-purtabilă „Allure” a lui Essie cu lacul de unghii So Laque Bourjois în „Rose Lounge” (o nuanță roz pastel) pentru a crea o culoare minunată, atemporală.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata