Amintiri depănate cu cel mai iubit chef din România, Cătălin Scărlătescu

0

Chef Cătălin Scărlătescu este, fără doar și poate, cel mai iubit bucătar din România, iar popularitatea sa a crescut vizibil odată cu apariția sa la emisiunea „Chefi la cuțite”, ajunsă deja la cel de-al optulea sezon de preselecții. Scărlătescu are lipici la doamne și domnișoare, mai ales că nu este într-o relație cu nimeni.

În urmă cu puțin timp, o imagine cu Scărlătescu copil, a apărut pe internet, motiv numai bun pentru cheful râvnit să-și aducă aminte de amintirile sale din copilărie și să le împărtășească și cu fanii săi.

“Pe vremea când eram eu copil, se purtau merele şi covrigii, dacă apărea şi o portocală era “wow”, dezmăţ culinar”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cât despre pasiunea sa pentru gătit și mai ales pentru dulciuri, Scărlătescu se pare că o are încă de când era mic copil. Cheful faimos își aduce aminte și încă poftește la dulciurile făcute de bunica, dar și de vecina căruia mereu îi lua pe ascuns preparatele, conform spynews.ro

„Îmi aduc aminte de tortul meu de la 2 ani, atunci am mâncat pentru prima oară ciocolată. Îmi plăcea mult, iar părinţii nu ne dădeau voie să mâncăm aşa ceva. Nici atunci nu am avut ciocolata de la părinţi sau prieteni, ci am furat-o. Aveam o vecină care făcea mereu ciocolată de casă şi salam de biscuiţi. Nu ştiam cum să i le fur mai repede. Spărgeamul egamul de la bucătărie pentru a lua o bucăţică”, a mai spus Cătălin Scărlătescu despre copilăria lui.

Chef Scărlătescu se află în prezent în juriul show-ului culinar „Chefi la cuțite”, difuzat de Antena 1, alături de alți doi bucătari celebri în România, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Sursa foto: romaniatv.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și