Anamaria Prodan s-a alăturat vedetelor care sprijină prima linie! Vedeta a făcut o donație importantă pentru spitale

0

În această criză continuă în care oamenii din linia întâi nu beneficiază de toate măsurile de protecție, cetățenii dar și vedetele încearcă să le întindă o mână de ajutor bolanvilor de coronavirus dar și medicilor și spitalelor, donând. Pe lista vedetelor care au avut posibilitatea și au donat, se numără și Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan s-a mobilizat alături de finul ei, Moise Olariu, și împreună au făcut o donație importantă pentru Spitalul Victor Babeș din Timișoara, dar și pentru Spitalul Fundeni din Capitală.

Donațiile se duc direct la spitale

Vorbim așadar despre 800 de combinezoane, 1000 de măști pentru protecție și o cantitate mare de alcool sanitar, care au ajuns la cele două spitale.

„ Fiecare trebuie să aibă un rol în această luptă cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudăm, să facem desene, să facem clipuri pentru Instagram. Hai să băgăm mâna în buzunar să ajutăm spitalele și medicii! Degeaba îi aplaudăm dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donăm bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan face apel la colegii săi din fotbal

„Dacă Dumnezeu v-a ajutat să strângeți averi să aveți o situație financiară foarte bună… donați către aceste spitale și ajutați medicii să ne salveze! Voi, cei din fotbal! Ați făcut milioane datorită fotbalului! Ați ajuns cunoscuți datorită fotbalului. Luați o parte din ce v-a dat fotbalul și ajutați voi acum fotbalul să înceapă cât mai repede! Dacă vom posta pe net, dacă vom aplauda la bacon, dacă vom dansa în casă, încet încet totul va muri! Lumea va muri și fotbalul va muri! Dacă eu și finul meu Moise Olariu, fost fotbalist al Timișoarei, nu am ezitat o secundă și am achiziționat paleți întregi de combinezoane, mănuși, măști, alcool, și cei din fotbal pot face un efort să ajutăm și să ne ajutăm”, a mai afirmat impresara.

Pe parcursul săptămânii viitoare, aceste spitale se vor bucura de încă 2000 de măști pentru protecție, tot din partea Anamariei Prodan.

Gigi Becali este și el una dintre vedetele care s-a decis să sară în ajutor în plină epidemie de coronavirus. Milionarul a susținut medicii dar și bolnavii din România de coronavirus cu donații surprinzătoare. Gigi Becali ar fi achiziționat un camion de mănuși, halate și combinezoane și a comandat la o fabrică de confecții din țară să se producă 5.000 de măști de protecție zilnic, pe care s-a oferit să le plătească.

Prima donație a lui Gigi Becali a fost efectuată pentru Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, după ce reprezentanții spitalului i-au cerut ajutorul.

Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măşti şi halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menţionez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10%, căt costă mâna de lucru şi salariile muncitorilor”, a afirmat Becali, la Antena 3.

Sursa: capital.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata