Antonia, detalii intime fără perdea din relația cu Alex Velea: „Avem o chimie sexuală extraordinară”

0

Antonia și Alex Velea se numără printre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cuplul are doi copii, doi băieți, nu sunt căsătoriți, iar viața acestora este înconjurată de activități precum concerte, interviuri, emisiuni tv dar și filmări. Cu toate acestea, Antonia susține că cei doi încă se atrag foarte mult unul pe celălalt și că există în continuare pasiune între ei.

În cadrul unui interviu pentru Viva!, Antonia dezvăluie că partea sexuală este foarte importantă în relația celor doi:

„Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că aşa se păstrează relaţiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relaţia noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară”,a mărturisit artista.

În plus, vedeta nu se ferește să îl surprindă pe Alex Velea în pat, ba mai mult, are grijă ca mereu să arate impecabil.

„Sunt eu însămi, îi ofer timp, atenţie, îi fac surprize. Am grijă de mine şi mă menţin în formă şi fresh (păr, faţă, un­ghii, sală) şi mă îmbrac sexy când e cazul. În plus, îmi pla­ce să îi fac surprize din când în când”, mai spune Antonia.

Cât de ușor trec peste o ceartă Antonia și Alex Velea

„Certurile apar în orice cuplu, dar sunt lucruri minore, peste care trecem uşor şi nu le lăsăm să ne afecteze. Mă împacă fi­ind el însuşi sau făcând câte-o glumiţă. Faptul că am trecut prin multe momente grele îm­preună ne face să ne fie greu să stăm certaţi, mai ales pentru nişte treburi mici. Ne-am călit!”, a declarat Antonia pentru sursa citată.

Sursa: ciao.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și