Ashley Tisdale devine sinceră în legătură cu schimbarea corpului ei în timpul sarcinii: „Mi-a fost rușine că am fost deranjată la început”

0

Ashley Tisdale se deschide despre acceptarea schimbărilor din corpul ei în timpul sarcinii.

Actrița din High School Musical, în vârstă de 35 de ani, a făcut recent o ședință foto de maternitate și a discutat despre cum se obișnuiește cu diferențele în ceea ce privește aspectul ei, într-o postare pentru blogul ei de lifestyle, Frenshe.

„Trebuie să fiu sinceră, nu am avut acea senzația drăguță și clară despre faptul că, corpul meu însărcinat este frumos”, a recunoscut ea.

Tisdale – care își așteaptă primul copil cu soțul ei Christoper French – a continuat:

„Nu mă înțelegeți greșit, sunt atât de mândră de corpul meu și sunt atât de recunoscătoare că pot să creez o viață și să-mi cresc micuțul. Cu toate acestea, , văzând cum corpul meu arată atât de diferit, încă este puțin surprinzător pentru mine. ”

„Este ca și cum nu mă recunosc pe deplin și simt că este cumva ca o experiență în afara corpului”, a scris ea.

Jurata de la Masked Dancer a adăugat că, crede că relația ei cu corpul însarcinat este o ciocnire între acceptarea corpului și iubirea lui.

„Cred că îți poți iubi corpul, indiferent de formă sau aspect, dar partea de acceptare mă împiedică puțin”.

Nu a fost de ajutor pentru încrederea lui Tisdale că „burta ei a apărut destul de devreme” și oamenii au început să spună „lucruri foarte invazive” precum: „Cred că sarcina este mai avansată decât crezi” și „Ai gemeni?” a dezvăluit ea.

„Cred că schimbarea poate fi grea, dar îmi spun încontinuu, în fiecare zi, ca îmi iubesc corpul și iubesc faptul că este în proces de creare a vieții”, a spus viitoarea mamă.

„Trebuie să îmi las ego-ul să plece și să apreciez faptul că, corpul meu poate să facă asta. Îmi las deoparte propriile nevoi, deoarece nevoile bebelușului meu sunt mai importante.”

În ceea ce privește aspectul fizic de după naștere, Tisdale a scris:

„Îi voi acorda timp, îl voi lăsa să se vindece și îl voi îngriji foarte bine”.

„Am vrut să împărtășesc acest lucru, pentru că sunt sigură că, la fel ca mulți alți oameni, mi-a fost rușine că am fost deranjată la început”, a explicat ea.

„Cu toate acestea, este important să cinstim modul în care ne simțim și să înțelegem că toată lumea are o experiență diferită cu sarcina”.

Sursa: News24.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata