Care este măsura pe care o poartă acum Oana Roman la haine, după schimbarea spectaculoasă prin care a trecut

0

Se poate observa cu ochiul liber faptul că Oana Roman a pierdut considerabil din greutate, iar acest lucru se reflectă acum și în dressingul ei. Vedeta poartă acum un număr cu mult mai mic la blugi, fiind foarte mândră de realizarea ei.

Oana Roman a început o dietă prin intermediul căreia a reușit să scape de kilogramele în plus. Rezultatele se pot observa lejer, iar vedeta a mărturisit că a dat jos patru mărimi la haine, fiind bucuroasă că a reușit să îmbrace blugi skinny măsura 42.

„Azi m-am dus să-mi cumpăr blugi. Nu vă puteți imagina ce înseamnă pentru mine să întru în blugi skinny măsura 42. De la 50. Ce bucurie, ce mândrie, ce satisfacție. Până la 38 mai e puțin’, a mărturisit ea pe grupul de Facebook „Nu mai port’.

Vedeta a publicat o poză cu blugii cei noi cumpărați, așezați deasupra celor cumpărați cu un an înainte:

„În poze, blugii de anul trecut, măsura 50, peste care cei de azi, măsura 42. Se vede diferența. Și una cu înainte si după, între poze este diferența de fix un an’, a notat vedeta în dreptul fotografiei.

Oana Roman a reușit să dea jos 12 kilograme în 5 luni

Oana Roman a explicat și care sunt secretele care au ajutat-o să ajungă la o siluetă atât de suplă azi și pentru a scăpa de kilogramele care o bântuiau:

„Vreau sa împărtășesc cu voi bucuria mea. După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporala și mâncare puțină, dar din toate.

Mi-e poftă de ciocolată, mănânc două pătrățele de ciocolată, mi-e poftă de pâine, mănânc o felie de pâine prăjită. Dimineața beau doar cafea, dacă mi-e foame mănânc un biscuite low carb, iar prima mea masă e după ora 14. Mănânc mult pește, friptură, salate, fructe de mare ‘, a dezvăluit Oana Roman, conform cancan.ro

Oana Roman a menționat la un moment dat că a reușit să dea jos 12 kilograme în nici măcar jumătate de an:

Rezultatul a fost așa: pe măsurătoare, eu slăbisem 14 cm solduri, 12 cm în talie… Adică, în cinci luni am dat jos vreo 12 kg. Am 42-44 la haine, iar înainte purtam de la 48-50. De la XXL, am ajuns la M. Mă simt foarte bine. Am o senzație foarte frumoasă când văd că mă încap haine de alt gen’, a afirmat Oana Roman, conform prosport.ro.

Oana Roman, despre perioada delicată din relația cu soțul ei

„Viata mea e uneori prea agitată. Dar astfel cred ca m as plictisi! Nu stiu niciodată cum arată ziua de maine, mereu ma surprinde cate ceva! Ea însă e singura constatată din viața mea. Pentru ea stiu ca mereu trebuie sa fac mai mult si mai bine si mai frumos. Ma strădui să fiu in fiecare zi mai bună. Nu mi iese mereu ! Dar ma culc seara cu sentimentul ca i am oferit tot ce a fost mai bun din mine! Sper sa simtă asta. Si sa creasca stiind ca am fost acolo, lângă ea, mereu! Cred ca pt orice copil, mai presus de orice bani, cadouri si distractii, cel mai important e să simtă că părinții ii sunt aproape in fiecare moment. Nu cred ca exista ceva mai greu pt un copil decat sa se simtă singur. Oricate ar primi, oricât de mare ar fi casa, mașina, cadourile, bonele, șoferii, scoala scumpă, nimic nu poate inlocui sentimentul siguranței pe care il da prezenta părinților. Grija, atenția, mângâierea, îmbrățișarea. Asta conteaza.”, a declarat Oana Roman pe Instagram, de ziua fetiței sale.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și