Care este motivul pentru care Mădălina Ghenea preferă să nu se mai implice în relații: „Aș prefera să îmbătrânesc singură”

0

Chiar dacă fanii româncei își doreau ca ea și Leonardo să rămână împreună pentru cât mai mulți ani, viața i-a dus pe cei doi pe drumuri separate. Focoasa brunetă a dezvăluit acum că s-a despărțit de Des Vecchio și a discutat deschis despre conceptul de căsătorie pentru ea.

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur  nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care este îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare”, a declarat Mădălina Ghenea pe Instagram.

„Iubirile vieții mele sunt fiica și mama mea. Nu mă simt de parcă ar trebui să fiu căsătorită. Nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău că vă dezamăgesc pe toate, dar nu vă voi anunța, îmi voi păstra viața privată, dar deocamdată îmi dedic viața fiicei mele, muncii mele, prietenilor, familiei mele. Poate că nu am fost niciodată atât de deschisă, nu am vorbit niciodată despre viața mea privată, dar am simțit că aceste cuvinte pot servi drept sfat pentru unii dintre voi, sunt rare și s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată”, a mai adăugat ea.

Mădălina Ghenea a fost iubita unor bărbați renumiți printre care se numără și Gerard Butler și Leonardo DiCaprio, însă, din nefericire, până în acest moment nu l-a găsit pe cel potrivit pentru ea în rolul de soț.

Dezvăluirile lui Gerard Butler despre Mădălina Ghenea

„Ne-am cunoscut aici la New York si am petrecut o noapte intreaga impreuna. Nici macar nu ne-am sarutat; in schimb ea a incercat toata colectia mea de palarii. I-am promis ca o sa vin la Milano s-o vizitez, iar trei zile mai tarziu eram la usa apartamentului ei din Milano. A fost uimita”, afirma Gerard Butler.

Intrebat de gazda show-ului daca Madalina este aleasa, Gerard a declarat: „Este o femeie senzationala. Ne simtim foarte bine impreuna si ma consider un barbat norocos. Chiar este minunata”.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și