Carmen Simionescu, primele declarații despre momentul nașterii micuței Sofia: „A fost cel mai emoționant lucru din lume”

0

Carmen Simionescu este în culmea fericirii și a decis să împărtășească cu toată lumea momentul nașterii micuței Sofia, cât și clipele dificile prin care a trecut.

Karmen le-a mărturisit urmăritorilor săi cum s-a petrecut totul din momentul în care a devenit mamă pentru prima oară, în urmă cu opt luni. Totul a mers de minune, artista a fost aranjată și coafată, gata să își țină copilul în brațe. Nașterea a decurs normal, cu o singură excepție. Ceea ce a urmat după, a fost de coșmar.

„În ziua în care trebuia să nasc, pe 1 august 2019, m-am trezit târziu… pe la 1-2. M-am machiat, mi-am făcut bucle, m-am îmbrăcat frumos și am ajuns la spital. Acolo era toată familia mea, i-am pupat, mi-au urat succes, am intrat și m-am pregătit pentru sala de operații. Am stat la perfuzii cam o oră și am intrat în sala de operații. Am fost foarte relaxată.

Am optat pentru anestezia de la jumătate în jos. A fost dureroasă, se face în coloană, dar am trecut ușor peste. Te întinzi, simți cum îți amorțește corpul… În timpul ăsta am fost super ok, asistentele vorbeau cu mine, le-am cântat, a fost foarte bine… Și a ieșit fetița. Când i-am auzit glasul, am izbucnit în plâns. A fost cel mai emoționant lucru din lume. Am simțit că sunt cea mai puternică femeie și că pot face absolut orice. Nu există cuvinte să povetești așa ceva. Am pupat-o cpe ambi obraji și i-am zis să facă gropițe. Totul a durat 10 minute’, a mărturisit Carmen Simionescu într-un Instastory.

Karmen a povestit un incident petrecut după ce micuța a fost adusă pe lume. Au existat probleme în clipa în care a fost cusută, dar a trecut repede peste această problemă, însă cu emoții din plin.

„Mai mult a durat să mă curețe, să mă coase. O sa vă zic un incident urât. Eu eram operată, deschisă pe masă și auzeam doctorița spunându-i unei rezidente ‘Nu așa, coase încă o dată. Nu așa’. Și îi dădea peste mână. Într-un final, m-au cusut și m-au mutat de pe un pat pe celălalt ca să mă poată scoate din sala de operații. Ai mei toți erau galbeni la față’, a dezvăluit Carmen.

Din nefericire, probleme mai mari au existat în momentul în care a ajuns la reanimare, atunci când calmantul nu și-a mai făcut efectul deoarece a stat cu mâna îndoită, pe telefon. Vedeta a spus că acela a fost cel mai oribil moment din viața sa.

„Eram sub anestezie și vorbeam aiurea. Am ajuns la reanimare. I-au lăsat pe ai mei să vină pe rând. Eram cu machiajul întins că plânsesem, dar eram ok. Arătam foarte bine la față, așa mi-au zis ei. După ce ajungi la reanimare începe să se ducă efectul anesteziei. Se face calmant. Pentru că stăteam pe telefon, pentru că mâna era îndoită, calmantul nu a ajuns în corp. Și am stat o oră fără calmant. Îmi simțeam operația pe viu. Simțeam că mor! Urlam la asistente să-mi facă ceva. A fost cea mai groaznică oră din viața mea’, a menționat cântăreața.

Sursa: viva.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și