Cauți să achiziționezi oglinzi pentru baie? Ce tipuri de produse găsești pe piață?

0

Îți dorești să-ți reamenajezi baia de acasă și ai investit deja în mobilier, dar și în accesorii de top, care să îți asigure confortul pe care ți-l dorești?

Atunci este important să te orientezi și către gama de oglinzi baie: https://elves.ro/31-oglinzi-de-baie, pentru a putea alege un model potrivit pentru tine și pentru imaginea de ansamblu pe care o construiești. Din fericire, găsești acum pe piață o varietate de modele deosebite, începând de la cele clasice, simple, până la oglinzi cu leduri sau cu becuri, datorită cărora ai parte de o luminozitate excelentă!

Oglinzi baie clasice sau moderne?

Un prim aspect, în privința căruia este recomandat să decizi atunci când vine vorba despre oglinda ta de baie este dacă îți dorești una:

  • clasică – dacă preferi o oglindă clasică, trebuie să ai în vedere că ea este destul de subțire și poate avea diferite forme, însă o poți așeza oriunde îți dorești, pentru că nu trebuie să o conectezi la o sursă de energie electrică. Este vorba despre modelul standard, care există de foarte mult timp pe piață și care se pliază perfect oricărui tip de design ai alege să creionezi;
  • cu leduri sau cu becuri – un astfel de obiect te ajută să te bucuri de mai mult stil și eleganță în propria baie, simțindu-te întocmai ca o vedetă de la Holywood atunci când te pregătești pentru a pleca de acasă. Mai exact, o oglindă cu leduri sau becuri îți permite să selectezi luminozitatea dorită, în funcție de activitatea pe care o desfășori.

Forma ideală

Din punct de vedere al formei, oglinda de baie în care investești poate fi rotundă, ovală, pătrată, dreptunghiulară sau chiar asimetrică. Pentru a-ți da seama ce model este ideal pentru tine, ia în considerare spațiul de care dispui, precum și care sunt celelalte obiecte pe care le ai în baie. De exemplu, dacă ai un spațiu micuț, dar vrei să obții senzația de mai mult loc, indicat este să investești într-o oglindă mai mare, care te va ajuta să conturezi o iluzie.

Dimensiunea potrivită

Un alt detaliu, în privința căruia este bine să fii atent atunci când cauți să investești într-o oglindă de baie este referitor la dimensiunea acesteia. Ideal este să așezi oglinda deasupra lavoarului, pentru a te putea pregăti cât mai ușor. Așadar, poți măsura spațiul de aici cu ajutorul unei rulete, înainte de a lua o decizie. Este vorba despre cea mai simplă metodă prin care poți determina înălțimea potrivită, respectiv lățimea ideală.

Asigură-te că ai aproape o sursă de energie electrică

În cazul în care preferi o oglindă cu leduri sau becuri, nu uita că este important să dispui de o priză cât mai aproape de priză. Astfel, vei putea conecta oglinda la o sursă de energie electrică, pentru ca mai apoi să folosești oglinda ori de câte ori ai nevoie.

Cu sau fără ramă?

Nu în ultimul rând, despre oglinda de baie mai trebuie să ai în vedere faptul că ea poate avea ramă sau poate fi simplă. În acest sens, contează imaginea de ansamblu de care îți dorești să ai parte, cu mențiunea că modelele fără ramă sunt recomandate întotdeauna pentru spațiile mai mici, acolo unde vrei să obții senzația de mai mult spațiu cu ajutorul unei oglinzi suficient de mare.

Elves.ro îți propune o gamă largă de obiecte sanitare deosebite, începând de la oglinzi și până la accesorii de baie deosebite. De asemenea, de aici poți comanda și cea mai interesantă cada freestanding Elves, care să te ajute să te relaxezi ori de câte ori îți dorești!

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183

Citește și