Claudia Pătrășcanu, amenințată că fostul soț îi va lua copiii: „Nu vreau să mă gândesc la o astfel de situaţie”

0

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț continuă „pe terenul de luptă” iar acum, mai nou, cântăreței îi este foarte teamă că tatăl copiilor ei ar putea obține custodia copiilor, grație influenței pe care o are.

Claudia Pătrășcanu se teme că Gabi Bădălău, tatăl celor doi copii pe care îi are și-ar putea utiliza influența pentru a-i face rău vedetei și a-i lua astfel copiii de lângă ea.

„El încearcă să compenseze prin cadouri, trebuie să recunosc, dar eu nu. Eu le ofer aceleaşi lucruri pe care le ofeream şi înainte. În schimb, le ofer atenţie, iubire, petrec timp de calitate cu ei. Le place să iasă în parc şi eu îi duc de câte ori pot. Acum Gabriel îmi spune că vrea să practice un sport. Încerc cumva să le ofer lucruri care ţin de educaţie şi lucruri frumoase de viitor. Pentru că sunt la vârsta la care înţeleg foarte bine, le-am explicat că lucrurile materiale nu sunt foarte importante şi nu cu astea rămânem în viaţă. Rămânem cu ceea ce învăţam, cu ceea ce facem bun. Dar asta nu înseamnă că nu le cumpăr nimic”, a mărturisit Claudia, în cadrul unui interviu pentru Libertatea.

În plus, cântăreața a dezvăluit că în acest moment preferă să le distragă atenția copiilor prin diverse activități interactive.

„Acum suntem în perioada în care cumpărăm cărţi şi citim în fiecare seară poveşti. Gabriel e curios despre tot felul de lucruri, de corpul uman. Încerc să-i detaşez de jocurile astea pe tabletă”.

Cu toate acestea, vedeta a primit în ultimul timp o serie de amenințări, motiv pentru care se teme că fostul ei soț și familia lui ar putea să se folosească de influența lor pentru a-i lua copiii.

„S-au întâmplat atât de multe lucruri în ţara noastră, din nefericire, dar din punctul meu de vedere cred că nicio instanţă nu va da custodia tatălui. Toată lumea ştie ce fel de om sunt, o mamă devotată care nu stă prin cluburi, care nu consumă alcool. Ca orice mamă, îţi trec prin minte tot felul de lucruri, dar nu vreau să mă gândesc la o astfel de situaţie. Atunci când primeşti tot felul de mesaje, ameninţări, intimidări, te gândeşti la ce e mai rău. Nu vreau să cred că există cea mai mică şansă ca aceşti copii să fie luaţi de lângă mine. Ar fi o traumă, o durere pentru ei, iar pentru mine nici nu vreau să mă gândesc”, a mai afirmat Claudia.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: adevarul.ro, libertatea.ro

Sursa – Glow Magazin.

Citește și